Pilbue, pilskive & pile

23 stk produkter
7104c4fce13b93b83cb0f86404d18617e37f5a1a.jpg
Når børn legede med bue og pil før i tiden, var de ofte indianere, der sneg sig rundt og jagtede kaniner eller hjorte. I dag er det mere sandsynligt, at det er Katniss fra Hunger Games, man vil lege. Tiderne forandres, men legen med bue og pil forbliver. I vores udvalg her hos Trademax finder du flere sjove sæt med buer, pile og skydeskiver til børn.

Tid til leg i haven med bue, pil og skydeskive

Er det farligt at skyde med bue og pil?

Alle de bue- og pile sæt, vi har her hos Trademax, er helt sikre. Det er bue og pil med børn i fokus. Pilene er ikke spidse, men har en sugekop eller lignende i enden, som de griber fat i overflader med. Pilene når heller ikke hastigheder, der kan skade nogen ved at få dem på sig. Ikke desto mindre bør der alligevel sættes nødvendige forholdsregler.

Kan bue og pil bruges til jagt?

Nej. Vores buer og pile kan ikke bruges til nogen form for jagt. Pilene kan ikke skade nogen. Hvis de skydes mod en skaldet herres hoved, kan hans stolthed måske blive såret. Men det må den herre affinde sig med, hvis han er i nærheden af børn, der leger.

Skal vi bruge både pile, buer - og pile?

For at gøre det rigtig sjovt for børnene, bør du vælge et komplet sæt med et skydeskive. Skydeskiverne er lavet specielt til disse pile, så de kan sættes godt fast. Hvis du kun vælger at bruge pile og en bue, fungerer det bedst, hvis du skyder mod glatte overflader. Pilenes sugekop-design fungerer kun mod glatte overflader, så det er ikke sjovt at skyde mod overflader, hvor pilene ikke kan sidde fast.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)