Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 52 produkter
1
...
3

Populære filtre

En trampolin er den perfekte element for hele familien. Lad børnene lege frit eller tag selv en tur på trampolinen! Det er ikke kun et sjovt stykke legetøj, det er også en meget effektiv form for motion. Trademax har samlet en række af trampoliner og tilbehør, til at skabe en sjov attraktion i din egen have. Vælg en løsning, der passer dig og din familie. Alle vores trampoliner leveres inklusive sikkerhedsnet og overfoholder alle sikkerhedsstandarder.

At hoppe af glæde

Trampoliner lader dig og dine børn hoppe af glæde - bogstavelig talt! En trampolin er et af de sjoveste legeredskaber du kan få til have og tilbyder både sjov leg og fantastisk træning. Det er nemlig ikke kun for børn at hoppe på en trampolin, det er også en fantastisk måde at slippe din indre barnesjæl løs og giver fantastig core fitness træning til hele kroppen.Ved at hoppe og balancere på en trampolin træner du næsten alle kroppens muskler og får hurtigt pulsen op, så din kondition forbedres.

Trampoliner med sikkerhedsnet

Du bør ikke lade hverken voksne eller børn bruge en stor trampolin uden sikkerhedsnet, derfor inkluderer Trademax altid sikkerhedsnet med alle trampoliner, så dig og dine børn kan lege sikkert i haven. Uanset om dit barn skal klatre, hoppe, grave, løbe eller rulle er det vigtigt at sikkerhedsstandarden er i top, så du kan slappe roligt af og lade dine børn lege frit. På Trademax.dk finder du udelukkende sikre, kvalitetstestede trampoliner af højeste kvalitet. Her går vi ikke på kompromis hverken med kontruktionens kvalitet eller designet sikkerhedsforanstaltninger. Tryg leg ude og inde er en mærkessag og noget vi stræber for at sikre på alle vores udendørs produkter til børn.