Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Trampolin TILBUD

14 stk produkter
Viser 14 av 14 produkter

Populære filtre

Har du længe overvejet at købe en trampolin til børnene, men ikke rigtig fået det gjort eller syntes, at priserne var lidt for høje? Nu har du chancen for at slå til på en studsmatte på UDSALG hos os på Trademax. Med en studsmatte kan børnene have det sjovt i timevis og samtidig bevæge sig. Det er et godt alternativ til det stillesiddende liv, vi ellers lever i dag med tablets, telefoner og TV. Studsmatter til børn er robuste og er designet med sikkerhed i tankerne, så det er sikkert at lege på dem. Tag en tur til Trademax og gør et kup under vores studsmatte UDSALG.

God trampolin på UDSALG

Finder jeg en trampolin på UDSALG til studsmatte?

Ja! Sporten, man dyrker med en studsmatte, kaldes trampolin, men ofte kaldes studsmatten også for en trampolin. Ordene er fuldstændig udskiftelige, så hvis du kigger forbi os på Trademax i vores studsmatte UDSALG, kunne det lige så godt have heddet trampolin-UDSALG. I udlandet kaldes studsmatten ofte for trampolin.

Har I UDSALG på studsmatter til små børn?

Ja, du kan finde studsmatter på UDSALG til små børn. Hvis du har et barn, der lige har lært at gå, og stadig er lidt usikker på benene, kan du ønske dig en lille studsmatte med kun lidt hop, så barnet kan følge med. Derudover kan det være godt med et håndtag, som barnet kan holde sig fast i, når det prøver en studsmatte for første gang. Kig forbi os på Trademax og find studsmatter til de små.