Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Rektangulær trampolin

9 stk produkter
Viser 9 av 9 produkter

Populære filtre

Hvis du vil træne trampolin som gymnasterne gør, er en rektangulær trampolin det rigtige valg. Med en rektangulær trampolin får du både kraften og højden, der gør flere tekniske spring mulige. En rund trampolin er god, når du bare hopper for sjov, men brænder du for spring og gymnastik, kan du få meget mere ud af de rektangulære trampoliner, der fås i flere modeller hos os hos Trademax. Trampolinerne fås i forskellige farver og i varierende højder, så de passer til både store og små springfans.

En rektangulær trampolin giver mere kraft

Hvad adskiller en rektangulær trampolin fra en rund?

En rektangulær trampolin er til mere vovede, højere spring og akrobatiske kunster. På den runde trampolin kan du lege flere på samme tid, og hopperne bliver blødere. Men man kan selvfølgelig godt have en rektangulær trampolin, selvom man bare gerne vil hoppe sammen, fordi det er sjovt. Ønsker du at få samme gymnastiktræning, som du får i en idrætsforening, er en rektangulær måtte et godt alternativ.

Hvad er fordelene ved en rektangulær trampolin?

En rektangulær, aflang trampolin adskiller sig fra firkantede og runde modeller ved, at du får mere kraft, uanset hvor på måtten du hopper. Springet vil være stærkt og derfor er det vigtigt med sikkerhedsnet og veldimensioneret kantbeskyttelse på tæppet. Hos os hos Trademax finder du både rektangulære trampoliner på stativer og måtter, der står direkte på jorden.

Hvor kan jeg placere en rektangulær trampolin?

En rektangulær trampolin har brug for en stabil og helt flad overflade uden sten eller rødder. Trampolinen skal også være fritstående, så der ikke er grene eller andre fremspringende detaljer, som du kan komme til skade på. Et stærkt beskyttelsesnet og kantbeskyttelse er nødvendigt, og du kan supplere med et betræk for at beskytte tæppet, når det ikke er i brug. Har du spørgsmål til vores rektangulære trampoliner, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.