Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 12 av 12 produkter

Du er i fuld gang med at indrette altanen, balkonen eller terrassen. Men der mangler noget. Du får ikke helt den hyggelige følelse. Fik du taget puderne med ud? For et virkelig hyggeligt sted er mindst en pude udendørs et must!

Skab din egen oase med udendørs puder

Hvad kan man bruge en udendørs pude til?

Udendørs puder er både funktionelle og dekorative. I loungesofaen tilbyder udendørs puder komfort og er samtidig en naturlig del af indretningen. Du kan også placere puder på altanen eller i udestuen og sidde på dem. I mange kulturer er gulvet et naturligt sted for venner og familie at samles for at tale eller spise. Med Trademax udendørspuder bliver dette en dejlig mulighed.

Hvad er forskellen mellem indendørs puder og udendørs puder?

Udendørs puder udsættes ofte for lidt mere slitage end indendørs puder, hvorfor stoffet gerne skal være af lidt mere slidstærkt materiale. Derudover kan man normalt tage betrækkene af og vaske dem til udendørspuder. Der findes også udendørspuder, der er modstandsdygtige over for blegning for at klare sollys og vandafvisende udendørspuder.

Hvordan passer jeg mine udendørspuder?

Selvom der findes puder med vandtætte stoffer, bør man undgå at efterlade dem udendørs om natten. Tag dem i stedet ind om aftenen, hvis du vil undgå unødvendigt slid på dem.

Hvor mange udendørspuder er passende?

Der er dem, der er tilfredse med et par udendørspuder i sofaen, og så er der dem, der sørger for at have en i hængekøjen, nogle på tæppet i haven og gulvet fuldt på balkonen. Der er ingen regler for, hvor mange udendørspuder man kan have, kun fantasien sætter grænser. At have mindst en udendørspude kan aldrig gå galt, så gør et kup på dine udendørspuder billigt online hos os på Trademax.