Stort og bredt udvalg af puder og pudebetræk

543 stk produkter
UDSALG
901808(1).jpg

Du kan nemt øge hyggefaktoren i dit hjem med et par pyntepuder. Trademax tilbyder dig flere smukke og dekorative pyntepuder i forskellige størrelser. Vi har også mange fine pudebetræk, som du kan bruge til at peppe indretningen op. Hjemmet bliver mere hyggeligt og indbydende med nogle smukke pyntepuder på sofaen eller sengen. Du kan gøre indretningen personlig med forskellige materialer, farver og mønstre. Hos Trademax har du et stort udvalg af pyntepuder og pudebetræk at vælge imellem. Alt fra ensfarvede til smukke flerfarvede mønstre findes i vores brede sortiment.

Pyntepuder og pudebetræk giver en følelse af et hyggeligt hjem

Kan jeg blande forskellige pyntepuder?

Du kan blande forskellige materialer, former og farver på pyntepuderne. Et tip er at lade dem gå i samme stil eller have en fællesnævner. Det kan for eksempel være et dyr- eller naturtema. Du kan også holde dig til samme farve, men forskellige nuancer. Ellers er det frit frem at blande som du vil, så længe du selv synes, det ser godt ud.

Hvor kan jeg placere en pyntepude?

Du kan placere en smuk og dekorativ pyntepude, hvor du selv ønsker at have den. Det kan være sofaen i stuen, en køkkensofa, udemøblerne på verandaen eller på en seng. Måske har du en stol eller en lænestol, som trænger til et løft. En pyntepude fra Trademax passer også godt i en campingvogn eller autocamper.

Hvad er fordelen ved pudebetræk?

En fordel ved pudebetræk er, at du nemt kan ændre udseendet på en pude. Måske har du en slidt pude, som du gerne vil gøre pænere. I stedet for at købe en ny pude behøver du kun at købe et smukt pudebetræk, som du kan putte puden i. Et tip er at have nogle forskellige pudebetræk på lager. Så kan du nemt skifte efter årstid, humør eller når du bare vil forny dit hjem lidt.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG