Sengesæt & dynesæt

1 071 stk produkter
7a727c987cc48ceabbf6f7805f77fbf87c4d1840.jpg
Kampagne
Når du varierer dit soveværelse og dine børns soveværelser med nye dynebetræk, vil det være en simpel forandring i din hverdag. Nye lagner føles ekstra friske, og for børn kan det være en måde at drømme sig væk i en fantasi på. Dynebetræk vaskes ofte, så det er en god idé at have et par forskellige farver derhjemme.

Hvad er et dynebetræk til børn?

Børne dynebetræk er mindre, så de passer til en børneseng og en børnedyne. Du kan også finde sjove og søde designs på dynebetræk til børn. Det skal være sjovt og hyggeligt at gå i seng om aftenen. Så når du vælger et dynebetræk til dit barn, skal du vælge noget, som du ved, at det vil kunne lide, og som føles trygt.

Hvilken farve dynebetræk skal jeg vælge?

Når du vælger et dynebetræk, kan du starte med farven på tapetet, tæpperne og gardinerne i dit soveværelse. Hvis du vælger en neutral farve, ved du, at den altid vil passe sammen og føles frisk, når du går i seng. Det vigtigste ved et dynebetræk er, at det er blødt og behageligt mod din krop, så du kan slappe af.

Er der et pudebetræk, der passer til mit dynebetræk?

Det tilhørende dynebetræk leveres altid med et matchende pudebetræk i samme farve og materiale. Hvis du ønsker at tilføje flere pudebetræk, kan du enten købe et i samme farve eller variere for at skabe en farvepalet. Det er godt at skifte både dynebetræk og pudebetræk ofte, så du kan ikke have for mange i skabet.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farve
Materialetype
Funktion
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne