Sengesæt & dynesæt

375 stk produkter
Kampagne
1979942(2).jpg
Når du varierer dit soveværelse og dine børns soveværelser med nye dynebetræk, vil det være en simpel forandring i din hverdag. Nye lagner føles ekstra friske, og for børn kan det være en måde at drømme sig væk i en fantasi på. Dynebetræk vaskes ofte, så det er en god idé at have et par forskellige farver derhjemme.

Giv dig selv en overraskelse i soveværelset med et nyt sæt dynebetræk

Hvilken farve dynebetræk skal jeg vælge?

Når du vælger et dynebetræk, kan du starte med farven på tapetet, tæpperne og gardinerne i dit soveværelse. Hvis du vælger en neutral farve, ved du, at den altid vil passe sammen og føles frisk, når du går i seng. Det vigtigste ved et dynebetræk er, at det er blødt og behageligt mod din krop, så du kan slappe af.

Er der et pudebetræk, der passer til mit dynebetræk?

Det tilhørende dynebetræk leveres altid med et matchende pudebetræk i samme farve og materiale. Hvis du ønsker at tilføje flere pudebetræk, kan du enten købe et i samme farve eller variere for at skabe en farvepalet. Det er godt at skifte både dynebetræk og pudebetræk ofte, så du kan ikke have for mange i skabet.

Hvordan holder jeg mit sengesæt pænt?

Vask dit dynebetræk ofte og grundigt for at fjerne snavs ordentligt. Husk derefter at holde dine lagner tørre, så de forbliver friske efter vask. Det bedste for både fibrene i dine dynebetræk og for miljøet er faktisk at undlade at bruge blødgøringsmiddel, når du vasker. Hvis du hænger vasketøjet udenfor, skal du være opmærksom på, at solen kan blege farverne på dine dynebetræk.

Hvor ofte skal jeg skifte mit dynebetræk?

Nogle mennesker synes, at det er nok at skifte lagner og dyner hver anden uge, mens andre føler, at de skal skifte hver uge. Det afhænger alt sammen af, hvor meget du sveder om natten, og hvad du finder behageligt. Hvis du lufter dine lagner og din dyne, før du reder din seng, holder du sengetøjet friskere.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne