Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Fritab – Danmarks største sortiment af hynder til havemøbler!

Fritab har fremstillet tidløse og kvalitative hynder til havemøbler i over 40 år. Med Danmarks største sortiment af hynder til havemøbler finder du garanteret hynderne du søger hos Fritab!

Fuldend terrassen med hynder fra Fritab

Fritab fremstiller hynder af høj kvalitet i en mængde forskellige farver, mønster og design. Uanset om du søger tidløse hynder i neutrale farver eller er på jagt efter hynder i stærke farver og mønster som en indretningsdetalje, så finder du det du søger hos Fritab. Desuden kan du være sikker på at hynderne kan tåle de varierende vejrforhold som dansk forår og sommer stiller krav på. Høj kvalitet - både på indersiden og ydersiden! Hos Fritab finder du moderigtige, smukke og dejlige hynder som fuldender din terrasse!

 

Tag hånd om dine hynder - så holder de længere!

Når du køber hynder fra Fritab kan du regne med hynder af høj kvalitet og ved at tage godt hånd om dem forlænger du desuden levetiden endnu mere! Hos os finder du et bredt udbud af hyndebokse hvor du kan opbevare dine hynder når de ikke bruges. Køb en hyndeboks som matcher dine havemøbler og stil den i nærheden af haven eller på terrassen. Hyndeboksen kan også bruges til andet end hynder eller hvorfor ikke som aflastnings eller sidebord? Skab den perfekte terrasse med hynder fra Fritab - i dag!

208 stk produkter
Viser 24 av 208 produkter
1
...
9