Skrivebordslamper

Viser 21 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Find en ny skrivebordslampe blandt det brede udbud på Trademax.dk. Uanset hvorvidt du leder efter en lækker arkitektlampe, smarte arbejdslamper der kan monteres på bordkanten eller klassiske kontorlamper i flotte materialer, finder du din nye skrivebordslampe hos Trademax. Vælg mellem designlamper i mange forskellige materialer bl.a. messing, glas, stål, træ og stof i mange forskellige stilarter f.eks. klassisk, moderne, minimalistisk, tidløst og industriel. Få den bedste belysning, de smarteste funktioner og det perfekte design til netop dine behov.

Vælg den rette skrivebordslampe

Der findes utallige valgmuligheder, når du skal vælge arbejdsbelysning til dit skrivebord, så det gælder om at planlægge valget nøje! Hos Trademax finder du alle mulige slags bordlamper, skrivebordslamper, arkitektlamper, kontorlampe og arbejdslamper, så det gælder om at være specifik med hvad du vil have, så du ikke farer vild i junglen.

Behov, funktion og form

Du bør først finde ud af hvor meget bordplads, du har at gøre godt med. Hvis du har et stort, massivt skrivebord kan en klassisk kontorlampe elle bordlampe, som står på bordpladen, passer perfekt og få bordet til at se mere indrettet ud. Hvis du har mindre plads eller hvis dit arbejde kræver meget bord areal, kan en klassisk arkitektlampe eller en lampe med klemme, som kan sættes på bordkanten, være en fordel. Hvis du har et meget lille skrivebord ind mode vægge, kan det også være et alternativ at kigge på en smart væglampe, som man monteres over bordet.

Når du har undersøgt hvilke fysiske muligheder der findes, bør du kigge på funktionerne. Skal lampen kunne justeres, så fokuslys kan rettes, eller skal du måske blot have generel belysning af arbejdsområdet gennem f.eks. en elegant lampeskærm? Skal du måske have nogle smarte ekstra funktioner, f.eks. indbygget forstørrelsesglas til detaljeret håndarbejde eller lysdæmper så lysets styrke kan indstilles?

Sidst men ikke mindst er det tid til at beslutte om det sjoveste, designet! Der findes utallige designerlamper og lampetyper, så her kan du bruge meget tid med at finde det rette. Et godt råd er at først bestemme hvilke farver eller materialer lampen skal være i og om designet skal være klassisk eller moderne, så bliver det en smule lettere at find det rette blandt det enorme udvalg.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Type
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne