Spring overskrift over og gå videre.

Væglampe messing

11 stk produkter
Viser 11 av 11 produkter

Populære filtre

Hvis du ønsker at skabe stemningsfuldt lys i et rum, skal du vælge en væglampe i messing. En væglampe i messing skinner i gyldne nuancer og fås til en overkommelig pris. Hvis du har mange malerier på dine vægge, kan du måske belyse et af dem specielt. I så fald kan du få en væglampe i messing med en retningsbestemt stråle. Hvis du ønsker at belyse et helt rum, kan du montere et væg plafond tæt på en væg. Hos Trademax finder du et udvalg af væglamper i messing, der passer til dine forskellige rum.

Væglampe i messing giver dejligt lys og dejlig atmosfære

Er der en væglampe i messing til loftet?

Udtrykket loft blev oprindeligt brugt til at betegne et loft, der var fladt. Lamperne var placeret direkte mod loftet. Rundt om loftslampen var der ofte malerier eller stuk. Men tiderne ændrer sig, og i dag kan du meget vel have en væglampe i loftmodel, som du sætter direkte op ad væggen. Med en væg plafond i messing kan du oplyse et helt rum.

Kan en væglampe i messing bruges som læselampe?

Sikkert er det dejligt at sidde i en behagelig stol, når efterårs aftenerne begynder at blive mørke, og læse et magasin eller en spændende bog. Det er i disse tilfælde, at du ønsker at kunne skabe et hyggeligt, men tilstrækkeligt lyst lys. Det kan du gøre ved at montere en smuk væglampe i messing på en væg i nærheden af dit hyggekrog. Da en væglampe i messing kan være dæmpbar, kan du skabe en stemningsfuld spotbelysning i dit værelse, selv når du ikke læser.

Kan jeg bruge en væglampe i messing som spotlight?

Det er selvfølgelig også muligt at have en væglampe i messing med spotlight og rettet lys mod en hvilken som helst del af rummet. En væglampe i messing med spotlight vil være en diskret dekorativ detalje. Hos Trademax finder du forskellige typer spotlights.