Opbevaring til børneværelse

Viser 350 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Mange udskyder børneværelse indretningen, det føltes helt enkelt for svært og rodet. Ja, børnenes værelser bliver ofte rodet fordi de leger der inde, men der findes mange smarte trick til at forbedre indretningen og gøre den både praktisk og fin. Med hjælp af praktiske opbevaringsmuligheder vil det blive super nemt at rydde op og holde orden. Vi tilbyder et stort udbud af opbevaring til børneværelser. Her finder du både papirkurve, knagerækker og smukke opbevaringskasser.

Smart opbevaring holder orden

Legetøjsbiler, legoklodser og tøj i bunker. De fleste kan nok genkende dette når de tænker på børnenes værelser. At gå og rydde op er sjældent lokkende, men der findes smarte tricks. Ved at købe smart opbevaring til børneværelset skal du ikke længere rydde op efter børnene har leget, det kan de selv gøre. Her finder du trendy kasser på hjul der passer perfekt til at smide legoklodserne i når legen er slut. Vi tilbyder også fine mønstrede opbevaringskasser i forskellige størrelser som kan passe til for eksempel samlekortene, blyanterne eller tegneserierne. Sæt forskellige etiketter på kasser så bliver det nemmere at sortere det hele.

Når det gælder den enorme bunke med tøj fås smarte og smukke kroge der garanteret vil gøre det nemmere. Vælg blandt fine knagerækker med bogstaver eller forskellige tekster. Her kan børnene selv hænge skoletasken, morgenkåben, eller kasketten op. At holde orden og ryddet på børneværelset er ikke svært når børnene har forskellige opbevaringsmuligheder. Med et kreativt og smukt design bliver det selvfølgelig også sjovere at holde rent, det vil selv børnene syntes.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farve
Form
Funktion
Stil
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne