Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 31 produkter
12

Jultræsfoden er en vigtig del af at skabe julestemning derhjemme, for uden jultræsfod, ingen juletræ. Og selvfølgelig vil man have et træ derhjemme i julen. Duften af et grantræ er uovertruffen. Hos Trademax tilbyder vi forskellige modeller af jultræsfødder. Hvis du ikke vil have, at foden skal være synlig, har vi også flotte gran-kurve og juletræs-kraver, som du kan bruge til at skjule foden på en elegant måde.

Findes der forskellige modeller af jultræsfod?

Ja, der er lidt forskellige udførelser af jultræsfødder. Der er den traditionelle i en enkel design. Hvis man vil have noget, der skiller sig lidt ud, er der også jultræsfødder, der er udformet som juletræs-krave og gran-kurve.

Hvordan fungerer en gran-kurv og juletræs-krave?

En gran-kurv og juletræs-krave sætter du under træet omkring jultræsfoden for at skjule foden. Det kan skabe en virkelig hyggelig og indbydende stemning at have en kurv til jultræsfoden.

Hvor stor skal jultræsfoden være?

Du har brug for en jultræsfod, der kan rumme hele stammen i foden og stadig have plads til vand. Hvis du ikke kan vande dit træ, begynder det at tabe nåle alt for tidligt. Tænk også på, at koppen i jultræsfoden skal nå en god højde op ad stammen, så træet virkelig står stabilt, og du minimerer risikoen for, at træet vælter.