Juletræspynt & julekugler

55 stk produkter
1882027(1).jpg

Når julen nærmer sig med stormskridt, er det tid til at gøre en opgørelse over, hvilke juletræspynt der har overlevet til årets træ. Hvor mange julekugler gik i stykker, hvilke farver har du tilbage, og hvilke farver vil du gerne have i dit træ i år? Juletræet fortjener smukke juletræsdekorationer - om det skal være med et ensartet tema eller julekugler i alle regnbuens farver er helt op til dig og din familie. Det er ikke kun træet, der bliver smukt med juletræspynt, men også gardinstænger, i haven eller som dekoration i en julegruppe kan pyntes fint med juletræspynt. Uanset om det er blå julekugler, grønne julekugler eller hvide julekugler, store julekugler eller små julekugler, så har Trademax det juletræspynt, du leder efter.

Lad juletræspynt og julekugler fylde dit hjem

Skal man have et tema til sin juletræsdekoration?

Det er ikke et krav at have et tema til sit juletræspynt. Du kan vælge hvilke og hvor mange farver, du ønsker. At pynte juletræet skal være sjovt, og du bør vælge de farver eller farvekombinationer, du selv kan lide. For hvad er meningen med at pynte et træ efter alle kunstens regler, hvis du ikke selv synes, det bliver smukt? Hos os på Trademax finder du julekugler i masser af forskellige farver - både enkeltvis og i store pakker. På den måde kan du nemt skabe et tema til din juletræsdekoration, hvis du ønsker det, men du kan også vælge individuelle julekugler efter din egen smag. Vi har også smukke julestjerner og julespirer for at sætte prikken over i'et.

Hvor mange julekugler skal man bruge?

Der er ingen regler for, hvor mange eller få kugler et træ skal pyntes med. Der behøver ikke engang at hænge julekugler i dit træ - der er også mange andre fine juletræsdekorationer! Det kan være smukt at bringe ting fra naturen ind som kogler, rønnebær eller lignende som juletræsdekoration. Hvis du pynter træet med store julekugler, vil du måske ønske færre julekugler i træet end hvis du hænger små julekugler i det. Træets størrelse spiller også ind på, hvor meget juletræsdekoration du ønsker. For matematikelskeren er der faktisk en undersøgelse foretaget af matematikstuderende i England, der konkluderede, at et træ, der er to meter højt, er smukkest med 42 julekugler og 10,21 meter glitter.

Skal julekugler og juletræspynt hænge i træet?

Absolut ikke! Det er også fint at dekorere andre steder i hjemmet eller haven med juletræspynt. Du kan for eksempel hænge julekugler i vinduerne eller i en smuk gren, du har fundet på den dejlige vinterpromenade, som nu pryder din væg. Kun fantasien sætter grænser - fyld hele huset med billige julekugler fra Trademax.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)