Brændeovne

9 stk produkter
1495385(1).jpg

En brændeovn er en energieffektiv opvarmning løsning til dit hjem. Træ er ikke kun en billig varmekilde, det er også en vedvarende energikilde. Selv efter at ilden er slukket, fortsætter en brændeovn med at generere varme i dit hjem. En brændeovn er ikke kun energieffektiv, den er også et stilfuldt indretning element og giver dit hjem den ekstra hyggefaktor. Du kan have en brændeovn i dit hus, din hytte eller dit sommerhus, og den kan placeres næsten hvor som helst, du vil. En brændeovn i din udestue skaber en dejlig oase, som du kan bruge hele året rundt og ikke kun i de varmere måneder. Hyggen fra en varm ild på en kold aften er svær at slå, så se Trademax' udvalg af brændeovne og bestil din hygge i dag.

Brændeovne er den mest behagelige varmekilde

Hvilken slags brændeovn skal jeg vælge til mit hjem?

Det afhænger lidt af, hvad du vil have ud af det hele. Hvis du kun vil have en brændeovn for hyggens skyld, skal du vælge en mindre model. Hvis du vil bruge din brændeovn som varmekilde, har du brug for en kraftigere version. Husk også, at træet skal være tørt, dvs. at det ikke må have mere end 20 % fugtindhold for at opnå maksimal varmeeffekt. Hvis du også vælger en brændeovn med fedtsten, vil varmen vare længere.

Kan jeg selv installere min brændeovn?

Det afhænger af forskellige ting. Alle brændeovne, der skal forbindes med rør til skorstenen, skal installeres af en kvalificeret fagmand og derefter godkendes af de lokale myndigheder. En skorstensfejer skal inspicere installationen, før du kan begynde at opvarme dit hjem. Alt sammen af hensyn til sikkerheden!

Hvordan passer en brændeovn ind i min indretning?

Stil og funktionalitet er to vigtige komponenter, når du skal vælge en brændeovn. En brændeovn eller pejs er altid en attraktiv og behagelig tilføjelse til dit hjem. Hos Trademax har vi mange forskellige modeller og stilarter, så du kan finde en, der passer til din stil og dine behov. Vælg en lille brændeovn til et lille rum, og en stor brændeovn, hvis du har brug for meget varme.

Hvordan passer jeg på min brændeovn?

En brændeovn er nem at vedligeholde. Når ilden er brændt ud, og asken er afkølet, kan du skrabe asken ud, og hvis du har en have, er det en perfekt gødning til haven. Hvor ofte du har brug for en skorstensfejer afhænger lidt af, hvor meget og hvor ofte du tænder op. Det kan være alt fra en gang om året til hvert fjerde år. Spørg din skorstensfejer om at få det rigtige interval baseret på din brug af ovnen. Det er en god idé at lave din egen sodning ind imellem for at holde din brændeovn i den bedst mulige stand.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)