Biopejs

9 stk produkter
Kampagne
Populære filter
For dig som leder efter et hyggeligt ildsted men vil undgå alt besværet med skorsten, røg og sod, så er en ethanolkamin et godt alternativ. En ethanolkamin er et billigere alternativ, men samtidig et dekorativ ildsted som afgiver både varme og skaber en hyggelig atmosfære. Ethanolkaminer bruger det lugtneutrale brændstof bioethanol og har ingen krav på besværlige installationer eller tidskrævende vedligeholdelse. Her har vi samlet et stort udvalg af populære ethanolkaminer, der med garanti skaber en hyggelig atmosfære i din bolig. Vælg mellem mange forskellige modeller, størrelser og designs, og vælg den som passer bedst ind i dit hjem. Du skal ikke blive overrasket, men ethanolkaminen bliver hurtigt det nye samlingssted i dit hjem.

Skab stemning og spred varme med en ethanolkamin

Fordelene med en ethanolkamin er mange. Dette dekorative ildsted er både fleksibelt og et billigt alternativ. Derudover bruger vores bioethanol kaminer miljøvenligt bioethanol med langsom afbrænding uden at der opstår hverken røg eller sod. Takket være at den er skorstensfri, kan den nemt og enkelt placeres i alle hjem og rum. En ethanolkamin passer ligeså godt i den lille lejlighed som i den store villa, i stuen som i køkkenet. Placer den der hvor du synes den passer bedst ind i dit hjem og lad den fylde rummet med en hyggelig og beroligende atmosfære. En ethanolkamin giver ikke blot en hyggelig stemning, den tilfører også varme så rummets temperatur øges.

Ethanolkamin til både gulv og vægmontering

Eftersom en ethanolkamin er helt uafhængig af at skulle tilsluttes en skorsten, kan den nemt og enkelt monteres. I vores sortiment finder du både væghængte og fristående ethanolkaminer til at stille på gulvet. Vælge mellem forskellige design og størrelser og find den som passer til din bolig og indretningsstil.

Fristående etanolkamin

En ethanolkamin til at stille på gulvet et meget nem at installere og kan placeres både op af væggen eller midt i rummet. Eftersom fristående ethanolkaminer ikke kræver nogen fast montering kan de flyttes rundt efter behov og ønsker. Perfekt for dig som måske vil kunne forandre og flytte om i dit hjem med jævne mellemrum. Desuden kan du flytte din fristående ethanolkamin til eksempelvis udestuen og derved forlænge sommeren.

Væghængt ethanolkamin

En væghængt ethanolkamin er perfekt som ikke ønsker eller har plads til en ethanolkamin som tager for meget gulvplads. En væghængt ethanolkamin kan sættes op på de fleste vægge, og er lige så enkle at montere som et væghængt TV. Alt efter hvilken model af ethanolkamin du vælger kan den hænges direkte på væggen eller med hjælp af vægbeslag.

Lofthægt ethanolkamin

Til dig som ønsker en ethanolkamin med en unik og iøjenfaldende design, tilbyder vi også ethanolkaminer som monteres i loftet. Smukt og moderne, og som de væghængte ethanolkaminer, sparer disse også gulvplads.

Brændetid for en ethanolkamin

Hvor længe en ethanolkamin brænder kommer an på hvor stor brænderen er, men mest almindeligt brænder en ethanolkamin med 1,5 liters beholder i cirka 3 timer. Når brændstoffet er brugt op vil flammen slukkes helt og du kan derefter fylde nyt brændstof på igen. Vi har selvfølgelig også Ethanol Brændstof til påfyldning, klik her, for at komme til vores udvalg af brændstof samt andet praktisk tilbehør til til skorstensfrie kaminer.

Vigtigt! Skulle du ønske at slukke din ethanolkamin inden den har brændt ud af sig selv, skal dette gøres med det medfølgende slukningsudstyr.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Väggmonterad
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne