Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 29 produkter
12
I en velplejet have er det nogle gange nødvendigt med bedkant for at forhindre, at græs spreder sig ind i blomsterbedene. En bedkant kan også være med til at holde jorden på plads i bedet. Nogle gange er en bedkant kun for syns skyld og for at skabe en pænere og mere ryddelig have. Vælg mellem vores store udvalg af billige bedafgrænsere for at finde det udseende og den funktion, der passer dig.

Skab orden i haven med en bedkant

  • Hvilken bedkant skal jeg vælge?

    Afhængigt af den funktion, du har brug for, og det udseende, du ønsker, kan du bruge en højere eller lavere bedkant. Du kan også kombinere forskellige typer bedafgrænsere, afhængigt af din egen have. Måske har du brug for kantbeskyttelse i nogle områder af din have, eller måske vil det bare være rart at have en smuk kant i andre dele af haven.
  • Hvor kan jeg have en bedkant?

    Det er oplagt at have bedafgrænsning og kantbeskyttelse omkring dine blomsterbede og langs stier i haven, men du kan også have en dekorativ bedkant andre steder. Måske ønsker du at lade græs og vilde blomster vokse i en del af haven. I de tilfælde er det en god idé at markere området med en pæn kant, så den del ikke bliver klippet ved et uheld. Du kan også sætte bedafgrænsninger omkring f.eks. træer og buske.
  • Er jeg nødt til at grave min bedkant ned?

    Du skal måske grave lidt for at få nogle bedaknter og kantbeskyttelser ned i jorden, så de sidder godt fast. For andre sorter er det tilstrækkeligt at slå deres støttepinde ned i kanten af bedet, eller der hvor du ønsker din bedkant.