Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 53 produkter
1
...
3

Populære filtre

Et sidebord er en fremragende måde at skabe mere plads til både opdækning og opbevaring samt til pynt og dekorationer. Hos os på Trademax finder du en række forskellige sideborde i forskellige stilarter og modeller til både indendørs og udendørs brug. Alle af god kvalitet og til fair priser.

Maksimer opbevaringspladsen med et flot sidebord.

Hvordan kan jeg placere et sidebord udenfor?

Der er mange forskellige muligheder for, hvordan du kan placere et praktisk sidebord udenfor. Fordi sideborde er temmelig små i størrelse, er de både lette at placere og nemme at flytte rundt, når behovet opstår. Du kan f.eks. placere dit nye sidebord ved siden af ​​sofaen som en ekstra opbevaringsplads eller bruge det som sofabord, hvis du kun har brug for et lille bord til din udendørs sofa. Måske vil du bruge sidebordet som et lille blomsterbord på din altan?

Hvad skal jeg tænke på, når det kommer til sideborde til udendørs brug?

Ligesom med alle former for havemøbler, er det vigtigt, at et sidebord kan tåle at stå udenfor og ikke bliver ødelagt af vejr og vind. Her på Trademax tilbyder vi flere flotte og prisvenlige sideborde og små sofaborde, der er perfekt tilpasset til at kunne stå udenfor.

Er sideborde nemme at samle selv?

I vores sortiment finder du kvalitetssikrede sideborde til udendørs brug med enkle, men stabile konstruktioner, som let kan samles med almindeligt værktøj. Vi mener nemlig, at det bør være let for alle at indrette og møblere, både indendørs og udendørs, uanset om du er en hjemmehåndværker eller en professionel bygger.

Hvordan køber jeg et sidebord til udendørs brug online?

Vi hos Trademax har gjort det nemmere end nogensinde at handle på nettet, uanset om det drejer sig om småting, møbler eller uhåndterligt byggemateriale. Se vores prisvenlige udvalg og bestil dit nye sidebord billigt og bekvemt online på trademax.dk!