Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 847 produkter
1
...
36

Populære filtre

Havebordet er uundværligt for de fleste, når vi tager hul på sommerperioden. Her ønsker de fleste at nyde de solrige timer på altanen eller terrassen med en kop kaffe, the eller en kold drik på bordet. Har du ikke anskaffet dig et smart udendørs bord til din terrasse, finder du et prisvenligt og moderne udvalg her på siden. Her finder du smarte haveborde, der kan tåle forskellig slags vind og vejr – perfekt egnet til de danske somre.

Tilbud på billige haveborde

Der er ikke noget mere skønt end at bruge al sin tid udenfor i haven, når det danske sommervejr er godt. For selvom det er spændende og sjovt at tage på ferie til udlandet, så er der altså bare noget helt særligt over den danske sommer. Også selvom vi ikke kan undgå, at det ofte er regnvejr. Det er dejligt at kunne nyde alle dagens timer i haven – helt fra morgenmaden til den sidste kop kaffe ved havebordet, mens solen går ned i horisonten. Og hvis der er en ting, som er særligt vigtigt i en enhver have eller på enhver altan i storbyen, så er det at have et godt havebord, hvor du kan nyde alle dagens måltider eller hive alle potteplanterne op til en gang vand, når det har været ekstra varmt.

Hos Trademax har vi altid et bredt udvalg af mange forskellige haveborde i en god kvalitet, så du kan finde lige præcis det havebord, som du står og mangler. Hos Trademax udvælger vi nøje alle de haveborde, som vi forhandler her på siden. Det gør vi, fordi vi vil være sikre på, at det kun er det bedste af det bedste, du kan købe hos os, når det gælder haveborde. Fordi vi nøje udvælger vores sortiment af haveborde, kan du hele tiden være garanteret, at kvaliteten er i top, så dit havebord kan holde de næste mange sæsoner. Men samtidig går vi også meget op i, at det skal være muligt for alle at få et havebord af en god kvalitet. Derfor har vi altid et bredt udvalg af billige haveborde og gode tilbud på haveborde, så du kan få et godt havebord uden at skulle af med en formue. Hos os kan en god kvalitet nemlig sagtens hænge godt sammen med en fair pris.

Haveborde til enhver smag

Det er dejligt at bruge tid i haven eller på altanen, når vejret er godt og solen skinner. Men en have er ikke bare en have. Vores have er nemlig også en mulighed for at vi kan udtrykke vore personlige stil og smag gennem de ting, vi vælger at have i vores have og på vores terrasse. Hos Trademax ved vi, at vi alle sammen har mange forskellige smage og stilarter, som vi holder af. Derfor har vi altid et bredt udvalg af haveborde, så du kan finde det havebord, som passe bedst til din smag, og som er det helt rigtige til din have. Måske er du mest til de naturlige og rå materialer. Så vil det være oplagt for dig at vælge et klassisk træbord, som holder sig smukt de næste år. Det kan også være, at du mere er typen, som hele tiden gerne vi være med på de nyeste tendenser. Så kan det være, at du skal have det lave havebord, som passer perfekt sammen med de yderst populære loungesofaer.

Det er også forskelligt, hvor meget plads, vi har at gøre godt med udenfor. Måske har du en stor landejendom, hvor du har have så langt øjet rækker, eller måske har du bare en lille altan. Uanset hvor meget plads du har, kan du være sikker på at finde et havebord, som passer til dine behov. Hvis du bor i lejlighed og derfor bare har en lille altan, kan du for eksempel med fordel tage et kig på vores sortiment af altanborde eller søde caféborde.

God service og et stort udvalg af haveborde

Hos Trademax har vi et bredt udvalg af nøje udvalgte haveborde. Vi vil nemlig gerne sikre os, at dit nye havebord kan holde sig flot og pænt i de næste mange sæsoner. Og det kan det, når kvaliteten er i orden. Men det er også vigtigt, at du husker at passe godt på dit havebord, så du gør, hvad du kan, for at havebordet kan se flot ud de næste mange år. For eksempel er det vigtigt, at du husker at stille dine havemøbler ind, når det bliver efterår, og frosten begynder at nærme sig.

Når du bestiller et havebord hos Trademax, vil vi gerne sikre os, at du får den bedst mulige service, så du altid har en god oplevelse, når du handler hos os. Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har nogle spørgsmål for eksempel i forhold til levering eller fortrydelsesret, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så hjælper vi dig hellere end gerne med at få svar på alle dine spørgsmål. Når du bestiller et havebord hos os, sørger vi for, at det bliver leveret lige til din hoveddør, så du ikke selv skal bekymre dig om at få havebordet hjem. Samtidig kan du selv vælge den dag, du gerne vil have dit nye havebord leveret og hvilket tidspunkt, der passer bedst for dig. Herved har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at handle online hos Trademax.