Hængesofa

55Produkter
Populære filter:
Sortere efter

Forestil dig at du sidder sammen med dine aller nærmeste en varm sommeraften. Du kan let gynge frem og tilbage og bare nyde livet i en klassisk hængesofa. En hængesofa eller gyngesofa fra Trademax giver dig mange herlige stunder i haven, hvor alle problemer bliver mindre relevante og du fuldt ud kan nyde øjeblikket og livet. Det er noget helt særligt ved at gynge afslappet frem og tilbage i sommerbrisen med en drink i hånden og en god bog i skødet.

Nyd sommeren med en dejlig hængesofa

Der er noget helt særligt med en klassisk hængesofa. Hvem elsker ikke at gynge stilsomt frem og tilbage i en lun sommerbrise mens solen varmer legemet og luner sjælen. Med en god bog i skødet og en drink i hånden kan du opnå lykke og salighed i en bekvem hængesofa og lade sindet svæve bord i meditation. Gyngesofaer og hængesofaer er klassiske havemøbler der leder tankerne til amerikanske varandaer, idylliske sommerhuse og fortryllende svenske skovhytter. Forestil dig at nyde duften af hyacint og yasmin der blomstrer mens du ligger og strækker dig på bløde hynder i din helt egen hængesofa.

På trademax.dk finder du hængesofaer med hynder og uden hynder i mange materialer og farver. Vi har bland andet:

  • Hvide hængesofaer
  • Hængesofaer i træ
  • Hængesofaer i stål
  • Hængesofaer i aluminium
  • Dalom / Molly hængesofa
  • Hillerstorp hængesofa

Alle vores hængesofaer i træ er lavet med FSC-mærket træ som er din garanti for ansvarsfuldt og bæredygtigt skovbrug. FSC-certificeret træ sikrer en stabil fremtid for verdens skove.

Filter
Sortere efter Mest populære
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Serie
Antal siddepladser
Farve
Længde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Udseende
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage