Grillcover

12 stk produkter
Kampagne
1253031(1).jpg

Hvis du er den der griller hele året, er et grillcover et must til din grill. Uanset om din grill står ude eller ej, skal du altid beskytte den. På den måde forlænge du grillens levetid og du vil kunne grille hele året. Hos os på Trademax finder du forskellige modeller af grillcovers så du nemt kan finde et beskyttelsesovertræk der passer til din grill. Velkommen ind og udforske vores store udbud!

Almindelige spørgsmål og svar

Hvilke grillcovers fås?

Vil du med sikkerhed vide at dit grillcover passer er det bedst at købe et cover der er specielt tilpasset efter din grill model. Men selvfølgelig tilbyder Trademax også grillcovers der passer forskellige grille. vi har grillcovers der passer hvis du har en stor grill model men også til dem der ejer en mindre model. Uanset hvilken type af grill du har, finder du et cover til din grill hos os.

Hvad skal jeg tænke på ved valg af grillcover?

Først og fremmest skal du vælge et grillcover der passer til din grill. Du skal også sørge for at du vælger et stof der ånder godt, eller er der risiko for at du lukker fugt inde og der kommer rust. Du skal også sørge for at coveret er vandresistent, så regn og sne ikke løber igennem stoffet. Hos trademax finder du grillcover i forskellige materialer der kan klare alt slags vejr.

Hvorfor har jeg brug for et grillcover?

Har du en grill der står ude er det altid en god idé at købe beskyttelse til din grill. Med hjælp af grillcovers beskytter du din grill mod alt slags vejr. Med andre ord hjælper et cover din grill at holde længere samtidigt som den altid vil se helt ny ud. Selvom din grill står indenfor om vinteren er det vigtigt at have et cover, så minimere du risikoen for ridser hvis nogen eller noget skulle komme til at ramme den.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne