Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 86 produkter
1
...
4

Beskyt dine havehynder med hyndeopbevaring i en smart hyndeboks. Med en kasse til hynder kan du opevare havehynder på en let og praktisk måde nære til hånds. Har du ikke noget tag at stille din hyndebox under kan du vælge en vandtæt hyndeboks eller en hyndebox med vandtæt låg. Trademax.dk har et stort udbud af hyndebokse i træ, polyrattan og plast i farverne grå, sort, hvid og beige. Vælg en lille eller stor hyndeboks til enten et mindre eller større antal hynder og tilbehør.

Hyndeopbevaring i en vandtæt hyndeboks

Beskyt dine havehynder med smart hyndeopbevaring i en pæn hyndeboks. Hynder skal beskyttes fra regn og sol for at holde sig smukke og lækre længe.Hvis du efterlader dem ude får du hurtigt slidte hynde og bliver nødt til at købe nye. Med en hyndeboks sparer du penge og besvær ved at forlænge levetiden på dine hynder. I hyndeboksen opbevarer du dine hynder trygt, når du ikke bruger dem. Hyndeboksen kan stilles nære til hånd lige ved dit havesæt eller loungesæt så at det bliver let at gemme hynderne væk ved behov.

Hos trademax finder du både små, mellemstore og store hyndebokse i træ, plast og rattan der rumme måde få og mabe hynder. Du kan med fordel også bruge din hyndebox til at opbevare haveredskaber, krukker, tæpper lys og diverse andre genstande.