Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 135 produkter
1
...
6

Populære filtre

Alle husejere skal bruge en presenning, eller flere. En presenning er uundværlig til at beskytte og dække visse ejendele og kan bruges år efter år. En stor presenning fungere også godt som sove beskyttelse, beskyttelse mod vind og vejr, eller helt enkelt som telt ved vildmarksliv. Du kan købe billige presenninger online hos os på Trademax.

Praktisk med presenning

 • Fås presenninger i forskellige størrelser?

  Ja, der fås både store og små presenninger at købe til en god pris. Til at dække en cykel kræves en mindre presenning end hvis du skal bruge et cover til en trailer, så vi tilbyder mange forskellige størrelser når det gælder presenning.
 • Kan man købe presenning i forskellige farver?

  Der er flere forskellige farver at vælge mellem. Vores smukke og praktiske presenning 4x8 meter er grøn. Ønsker du hvid, grå, eller blå presenning kan du kontrollere ved respektive produkt om den fås i den ønskede farve.
 • Hvad medfølger når man køber en presenning 600g/m2?

  Alle presenninger leveres med ringe og med syet kant. De fremstilles af kanvas med en overflade af PVC for at være svære at rive i stykker og for at holde væde væk. Den modstår også UV stråling og mug.
 • Hvilke forskellige anvendelsesformål har en presenning?

  En presenning kan bruges i mange forskellige sammenhæng. Du dækker og beskytter køretøjer af alle slags. Du beskytter brænde og havemøbler fra regn. du kan bruge det som underlag ved camping og andre udendørs aktiviteter. At købe et par presenninger i forskellige størrelser er altid en god idé, helt enkelt.