Tilbud på havemøbler

Op til65%
784 stk produkter
  • Forventet levering inden 10 hverdage

Hvis man for alvor skal kunne nyde det dejlige, danske sommervejr, kræver det, at man har nogle gode havemøbler, man kan sidde behageligt i – uanset om det er til aftensmaden, sammen med familien, eller om det er til eftermiddagsbrug, hvor du læner dig tilbage for at læse en god bog i solen. Derfor har vi hos Trademax altid et stort udvalg af mange forskellige havemøbler, så du kan finde lige præcis de modeller, som vil passe allerbedst til din have, terrasse eller altan.

Der er ikke noget bedre og mere skønt end den danske sommer, når solen står højt på himlen i mange timer om dagen, og aftenerne er lune. Og så at kunne bruge sine velfortjente feriedage eller weekender på at nyde solen og det gode vejr i haven, på terrassen eller altanen, er vel nærmest den ultimative luksus. Men som vi alle ved, kan juli lige så godt byde på blæst og regn som på høj sol og 30 grader. Det er den danske sommer, som vi kender den bedst!

Når vejret er så omskifteligt, som det er i Danmark, er det vigtigt, at du har nogle havemøbler, som kan holde til lidt af hvert og ikke tager skade af at være ude i regn og blæst. Derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment af havemøbler, så det kun er møbler af den bedst mulige kvalitet, du kan købe her hos os. Vi vil nemlig være sikre på, at dine møbler kan holde sig pæne i de næste mange år, hvis du passer godt på dem. Og det kan de kun, når kvaliteten er i top. Her på siden finder du derfor et håndplukket udvalg af billige havemøbler, der kan holde til forskelligt slags vind og vejr, så du ikke skal bekymre dig om at pakke dem væk på en trist regnvejrsdag.

Billige havemøbler på tilbud

Selvom kvaliteten er i top, behøver du ikke at skulle betale en formue for dine nye havemøbler, hvis du køber dem her hos Trademax. Vi mener nemlig, at en god kvalitet og en rimelig pris sagtens kan gå hånd i hånd, så du ikke skal bruge hele din opsparing på at få et par ordentlige møbler, som kan holde mere end en enkelt sæson. Derfor har vi altid et stort udvalg af billige havemøbler, hvor kvaliteten samtidig er i orden. Hvis du leder efter et sæt, som er ekstra billige, kan vi anbefale dig at følge med i vores udsalg eller tage et kig på nogle af vores gode tilbud på havemøbler.

Havemøbler for enhver smag

Hos Trademax ved vi, at det kan være meget forskelligt, hvilke behov man har, når det gælder havemøbler. Det kan for eksempel være, at du har en terrasse med meget plads, og du derfor gerne vil have et stort havebord, hvor der er god plads til at have mange havestole omkring, så du nemt kan samle hele familien eller alle vennerne til en hyggelig aften. Men det kan også være, at du bor i en lejlighed, som bare har en lille altan, hvor der ikke er plads til mere end et lille altanbord og et par stole, hvor du kan sidde og nyde solnedgangen over hustagene eller drikke din morgenkaffe. Derfor har vi altid et bredt udvalg af mange forskellige størrelser af borde, stole og bænke, så du kan finde lige præcis de havemøbler, som passer til dine behov.

Ud over vores brede udvalg af forskellige borde og stole i forskellige størrelser, så har vi også et stort udvalg af møbler i mange forskellige materialer. Vi ved nemlig, at vi alle har forskellig smag og stil, og derfor mener vi hos Trademax, at det er vigtigt, at vi har modeller i diverse materialer – herved kan vi bedst tilbyde havemøbler for enhver smag. Derfor har vi både elegante varianter i træ af en god kvalitet, så de kan holde til at blive brugt og være udenfor i mange sæsoner, men vi har også de super moderne loungesæt, som blandt andet bliver lavet af polyrattan eller naturlig rattan. Polyrattan er meget slidstærkt og er et næsten vedligeholdelsesfrit materiale, der kan tåle at stå udendørs på terrassen eller i haven i al slags vind og vejr. Derfor egner havemøbler af polyrattan sig godt til det danske vejr, der kan tage hårdt på møblerne. Uanset hvilket materiale du foretrækker, har vi altid gode tilbud på vores brede udvalg af havemøbler, så det er bare op til dig at gå på jagt efter de modeller, som passer hjem til din have eller terrasse.

Skab hygge i haven med de helt rigtige havemøbler

Der er ikke noget bedre end at kunne bruge solskinsrige forårsdage eller lune sommeraftener på at nyde livet i haven. Vores haver kan være et dejligt frirum fra hverdagens stres og jag. Et sted, hvor du kan tage en god eftermiddagslur eller nyde et koldt glas hvidvin eller en kold øl med vennerne. Det er rart at have de helt rigtige omgivelser, som er med til at sætte den gode stemning til sommerfesterne eller de hyggelige middage. Det kan de rigtige havemøbler hjælpe med.

Hvis du har en stor terrasse eller have, kan et loungesæt for eksempel være en ret fantastisk løsning. For det første er der plads til en hel del mennesker i et loungesæt, så du nemt kan have mange gæster på besøg i haven. For det andet sidder man bare rigtig godt i et loungesæt, fordi der er nogle dejlige og kraftige hynder i, så du kan sidde komfortabelt i dine loungemøbler gennem mange timer. Derudover ser et loungesæt elegant og eksklusivt ud. Det helt rigtige loungesæt kan derfor tilføje noget elegant til din terrasse og skabe en hyggelig ferieoase på din egen terrasse.

Men måske har du ikke pladsen til et loungesæt, eller måske er det ikke lige din stil. Et andet bud på havemøbler, som kan være med til at skabe en helt særlig stemning, er de klassiske hvide havemøbler. Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde sammen på en bænk under æbletræet eller nyde morgenmaden ved et lækkert træbord af den bedste kvalitet. Og med de helt rigtige hynder kan du både sidde super behageligt og samtidig skabe den stil, som passer bedst til din have og dit hjem.

Slap af i komfortable havemøbler

Det er vigtigt, at du sidder rigtig godt i dine havemøbler, så du nemt og komfortabelt kan nyde hele dagen udenfor – uanset om det gælder dét at spise en god frokost, eller når du gerne vil ligge ned og læse en god bog. Uanset hvordan du holder af at bruge din tid i din have eller på din altan, har vi helt sikkert de havemøbler, som du netop står og mangler. Måske har du allerede et godt havebord og nogle fine stole, men mangler en liggestol eller solseng, hvor du kan tage en hurtig lur eller bruge lidt tid på at få en flot solbrun kulør.

Ligesom med vores store udvalg af borde og stole til haven har vi også altid et stort udvalg af forskellige liggestole og solsenge, så du kan matche din nye solseng til de møbler, du allerede har stående på din terrasse. Vi har altid et bredt udvalg af gode tilbud på havemøbler, og det gælder selvfølgelig også for vores udvalg af solsenge og liggestole. På den måde behøver du ikke brug en formue på at kunne ligge godt og nyde solen i din nye liggestol. Hvis du vil gøre det ekstra behageligt, har vi også altid et bredt udvalg af bløde hynder, som passer til vores udvalg af liggestole og solsenge, så du kan ligge godt og blødt og slippe for irriterende mærker fra stolens riller eller flet.

Pas godt på dine havemøbler

Uanset om du vælger havemøbler i træ, polyrattan eller et helt tredje materiale, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde møblerne på den korrekte måde. Gør du det, kan du være sikker på at kunne nyde dine havemøbler mange år frem i tiden.
Er dine møbler lavet af malet træ, kan du nøjes med at tørre dem af hvert forår og male dem hvert 3.-4. år. Er havemøblerne behandlet med træbeskyttelse, skal de have et nyt lag bejdse hvert år. Havemøbler af træ bør opbevares inde og tørt om vinteren.
Møbler i polyrattan tåler både silende regn og varme sommerdage og kræver et minimum af vedligeholdelse. I virkeligheden skal møblerne blot rengøres en gang om året med en blød børste og sæbevand og herefter skylles efter med rent vand. Møbler i polyrattan skal opbevares tørt om vinteren. Plastikmøbler kan med fordel behandles med Plastic Wood Sealer. Er du en af dem, der på grund af komforten har suppleret dine havemøbler med havehynder, er det vigtigt, at du husker at tage hynderne indenfor om vinteren. Det danske vintervejr kan nemlig hurtigt gøre det af med ellers gode hynder.  

Find det helt rigtige tilbehør til haven

Hos Trademax går vi op i nøje at udvælge de bedste havemøbler til den bedste pris, så du nemt kan finde lige præcis de modeller, du står og mangler, for at du kan få det allerbedste ud af din have hele foråret og sommeren. Det er vigtigt for os, at kvaliteten på hele vores brede udvalg af mange forskellige havemøbler er i top, så du ikke skal bekymre dig om andet end at tage møblerne frem til foråret og sætte dem ind, når det begynder at blive efterår og mørkt.

Det samme gælder for vores store udvalg af forskelligt tilbehør til haven og havemøbler, som vi også har nøje udvalgt. Vi har blandt andet et bredt udvalg af havehynder, så du kan finde hynder, som passer uanset om det er en bænk, en stol eller en solseng, du lige har købt. Og det er vigtigt at have nogle gode hynder, så du kan sidde godt og behageligt i dine havemøbler. Men det kan være noget bøvl at opbevare alle de mange hynder, der skal bruges til møblerne. Det ved vi hos Trademax, og derfor forhandler vi blandt andet også et udvalg af hyndebokse og hyndekasser, så du nemt kan opbevare dine hynder på en smart måde. Med vores store udvalg af hyndebokse kan du nemlig matche din hyndeboks med dine havemøbler.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne