Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Naturlig rattanmøbler til haven

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Populære filtre

Rattan møbler forbindes ofte med solrige sommerdage, terrasser og liggestole eller hyggelige loungegrupper. Men rattanmøbler er velegnede til de fleste situationer og miljøer. Afhængigt af, hvor du placerer dine møbler, kan det være klogt at vælge enten ægte rattan eller polyrattan. Skal møblerne stå indendørs eller udendørs? Rattanmøbler til udendørs brug bør være fremstillet af polyrattan for at holde år efter år. Polyrattanmøbler er langt mere vejrbestandige og er desuden vedligeholdelsesfrie i modsætning til møbler af naturmaterialer. I dag findes der et bredt udvalg af syntetisk rattan, og materialet fås i mange forskellige farver og ser helt naturligt ud.

Rattanmøbler til alle stilarter og behov

  • Hvilke rattanmøbler er velegnede til en loungeplads?

    Hvis du skal indrette en stor terrasse, udestue eller stue, vil du naturligvis have en loungegruppe bestående af en sofa, lænestole og et bord. Udvalget hos Trademax er både stort og prisfornuftigt. Til det hyggelige opholdssted i loungen vil du naturligvis have en lavere sofa, hvor du kan sidde afslappet i lang tid. Hvis du hellere vil have en rattan gruppe til spisning, fås også spiseborde og stole i forskellige designs.
  • Hvordan skaber jeg en luksuriøs følelse med rattan havemøbler?

    Rattanmøbler giver straks en luksuriøs og afslappet følelse, og det har at gøre med deres bløde former og oprindelse i naturen. Hvis du ønsker at skabe et afslappende rum i dit hjem, måske et spa-område eller et hvilested i haven, fås hængestole og liggestole i mange forskellige designs. Hvis du er på udkig efter en æggeformet, en rund eller en 2-personers hængestol, kan du finde dem her hos Trademax.
  • Hvordan skaber jeg helhed med rattan havemøbler?

    Lad materialet rattan være den røde tråd i din indretning. Den skaber øjeblikkeligt den afslappende følelse, du søger. Suppler din sofagruppe med blomsterkasser, krukker, kasser med klit og andet tilbehør for at skabe en sammenhængende helhed. Når du vælger udendørs møbler af rattan, er der flere forskellige farver at vælge imellem. Kontakt os på Trademax kundeservice, hvis du har spørgsmål om vores rattanmøbler.