Træ havemøbler

827 stk produkter
Kampagne
  • Træ
522861(1).jpg

Når du køber udendørs træmøbler og teaktræsmøbler fra Trademax, kan du være sikker på at samtlige eksemplar er lavet i teaktræ, fyrretræ ell akacietræ af højeste kvalitet, der vokser sig langsomt ind i de mest miljøvenlige forhold. Vi bruger VOC-fri maling, der sprøjtes på i tre faser, som sikre at vores produkter har en overflade, der er holdbar i mange år. Overfladens lag er specielt udviklet og testet til at klare vores nordlige klima. Produkter får derved en optimal holdbarhed og kræver meget lidt vedligeholdelse. Vores møbler er fremstillet af FSC certifieret træfra bæredygtigt skovbrug. Det er trygt at handle træhavemøbler hos Trademax!

Havemøbler i naturligt træ

Klassiske træmøbler er for mange helt uimodståelige! Der findes en træsort for alle uanset smag eller præferencer. Mulighederne for at forme og design træ er mange og derfor findes der utallige varianter af træhavemøbler at vælge mellem. På Trademax.dk finder du nordens største udvalg af træhavemøbler i teaktræ, fyrretræ og akacietræ.

Teaktræsmøbler

Teaktræ er en helt fantastisk træsort til udendørs brug. Det naturligt høje indehold af olie i teak fungerer som naturlig imprægnering og gør at det kan tåle at stå ude helt uden maling, oliering, lakering eller beskyttende bejdse! Teaktræ plejer sig selv og får med tiden et gråtonet, sølv-agtigt udseende. Hvis du vil kan du behandle bordet me teakolie for at bibeholde det brune udseende, som det unge træ har. Teak kan tåle at stå ude hele året men bør dækkes over eller opbevares tørt om vinteren, for at sikre lang levertid.

Fyrretræsmøbler

Fyrretræ er et klassisk materiale til udendørs brug. Den hårde og robuste fyr passer perfekt til udformning af mange forskellige møbler. Fyrretræet har en unik måde at danne knaster på i træet som giver et særpræget og unikt udseende. Fyrretræ kan behandles med lak, bejdse, lasering eller maling. Ca. hvert andet år skal overfladebehandlingen vedligeholdes for at bevare og plejer havemøblerne. Til forskel fra teak, som er svært at producere miljøvenligt, findes der masser af FSC certificerede havemøbler i fyrretræ da man i bl.a. Sverige, vor fyrretræet vokser i stor mænge, har satset stort på drift af bæredygtigt skovbrug og lokal produktion, som ikke belaster miljæet. Næsten alle vores fyrretræsmøbler er fremstillet lokalt her i skandinavien af svenskt træ, får at belaste miljøet så lidt som overhovedet muligt.

Akacietræ

Akacietræ er en meget hårdfør træsort som er meget velegnet til at lave havemøbler med fine former og buede detaljer. Akacietræ kan tåle vind og vejr om sommeren uden særlig behandling men man bør være opmærksom på eventuelle sprækkedannelser som kan opstå ved meget tørt vejr og at møblerne bør opbevares frostfrit om vinteren. Dannes der sprækker bør man slibe møblet let og give det en enkelt behandling med olie, for at bibeholde møblet i mange år.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende (1)
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne