Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 148 produkter
1
...
7

Et køkkentæppe kan være en gulvbelægning, der er stilfuld, holdbar og snavsafvisende, men det kan også være en indretningsdetalje, der giver en følelse af velvære. Vælg dit yndlings køkkentæppe og bestil nemt online hos os.

Komfortabelt og varmt med et køkkentæppe

  • Fås køkkentæpper med håndværkstradition?

    Ja, du kan f.eks. købe et køkkentæppe, der ligner et hjemmestrikket tæppe, men moderne tæpper er praktiske og nemme at vedligeholde. De er ikke så tykke og tunge og er nemme at håndtere. Du kan have et langt, smalt tæppe ved komfuret og vasken, og du kan have et lidt større, rektangulært køkkentæppe under bordet.
  • Hvordan rengør jeg en almindelig, lidt tykkere køkkenmåtte?

    Nogle tæpper kan rengøres med en skumvask, eller du kan tage dem ud og vaske dem manuelt med en børste og skylle dem med haveslangen. Et tæppe kan nemt blive grimt, hvis du vasker det forkert i maskinen, og det bliver også for tungt, når det bliver vådt, til at en lille vaskemaskine kan klare det. Derfor er kemisk rens et sikkert alternativ.
  • Hvordan vedligeholder jeg en køkkenmåtte af plast?

    Der findes PVC-plasttæpper, som både er vendbare og nemme at vaske. Du kan vaske et sådant tæppe i maskinen ved 30 grader med et skånevask program, og det er også nemt at tørre af, hvis du får en plet på det. Selv hvis du har børn eller kæledyr, synes de fleste mennesker, at et køkkentæppe er hyggeligt. Hvis du ikke ønsker et nøgent køkkengulv uden tæpper, er plastmåtter de nemmeste at vedligeholde.