Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Luftfugter

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Populære filtre

Udforsk vores udvalg af luftfugtere for at finde den, der kan hjælpe dig med at opnå et mere behageligt indendørs klima. Takket være deres praktiske størrelse er de nemme at placere og kan gøre sig godt i mange dele af hjemmet. I Trademax-serien kan du finde forskellige modeller med forskellige funktioner, så du kan finde den model, der bedst opfylder dine behov.

Få et bedre indendørs klima med en luftfugter

  • Hvorfor skal jeg have en luftfugter?

    For mange mennesker er tør hud, tørre læber og tørt hår almindeligt i vintermånederne. Selv planter og møbler lider under tør luft. Med en luftfugter kan du bekæmpe tør luft og skabe et bedre indendørs klima.
  • Hvordan virker en luftfugter?

    Kort fortalt producerer en luftfugter damp, som derefter absorberes i luften. Du skal sørge for, at der er vand i luftfugteren, og rengøre luftfugteren regelmæssigt for at undgå bakterier. Forskellige luftfugtere har forskellige kapaciteter, så find en, der passer til dit hjem for at opnå optimal ydeevne.
  • Kan en luftfugter lindre allergi?

    Ifølge Astma- og Allergiforbundet kan tør luft forværre astma- og allergi symptomer. Fugtig luft gør luften lettere at indånde og reducerer de partikler i luften, der kan forårsage allergi symptomer. Fugten bliver fanget i partiklerne, som bliver tunge og falder ned på gulvet, hvor de så bliver støvsuget op.