Gryder og kasseroller

63 stk produkter
Kampagne
1506274(3).jpg

Hvilke gryder og kasseroller er gode at have hjemme?

At have flere gryder og kasseroller hjemme gør madlavningen nemmere og gør det sjovere at lave mad. Det er en god idé at skaffe lidt forskellige størrelser og materialer. Tænk på at det ofte er bedre at vælge en gryde der er lidt for stor end lidt for lille. Rustfrie gryder er gode til pasta, kartofler og til at koge større portioner i. Vælg gerne en teflon hvis du skal lave sovs, så brænder det ikke lige så nemt på. En stor 20 liters kasserolle er en god ven når du skal lave mad til mange mennesker på en gang.

Hvilke materialer er bedst til gryder og kasseroller?

Granit gryder er slidstærk og har en lang levetid. Kan du lide at lave stuvninger og sovse er det godt at købe grydesæt i granit så du kan få det perfekte resultat. Støbejern er en svensk klassiker og perfekt til søndagsstegen eler når du vil have en jævnt fordelt varme. Kan du lide at tilberede bønner og linser kan en trykkoger være god.

Hvordan vedligeholder jeg gryder og kasseroller?

Meget afhænger af materialet. En rustfri kasserolle eller gryde kan oftest vaskes i vaskemaskinen, men de fleste skal vaskes i hånden. Tænk på at bruge skånsomme børster eller svampe der ikke ridser.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne