Kampagne
1941807(1).jpg
Trademax stegepander tilbydes i forskellige materialer og størrelser og med forskellige funktioner. Vores stegepander kan bruges af både nybegyndere og mesterkokke. Velkommen ind og udforsk vores store tilbud og bestil din nye stegepande billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvor længe holder en stegepande?

Tager du nøje hånd om din stegepande og bruger det rigtige materiale til den rigtige stegepande forlænger du levetiden. Din stegepande kan derfor holde mellem 7 år og op til flere generationer. Et tips er at smøre din stegepande ind i olie en gang imellem. Olien reducere risikoen for at stegepanden flager.

Hvilken stegepande skal jeg have?

Det bedste er at udgå fra hvilket komfur du har. Til et traditionelt komfur på el kan du have brug for en støbejernspande med tyk bund for bedste resultat. Har du et gaskomfur fungere det rigtig godt med stegepander der er tyndere. Hvis du har et induktionskomfur er det vigtigt at vælge en stegepande der er tilpasset til induktion, det vil sige for eksempel en stegepande med magnetisk bund eller en pande i støbejern.

Hvordan måles stegepander?

En stegepande måles altid oppefra. Det diameter mpk der står angivet er målt fra kant til kant. Normalt er stegepander 28 cm, men der fås selvfølgelig også både større og mindre stegepander.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne