Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 145 produkter
1
...
7

Er det tid til at dit barn skal have et børnebord på værelset, så er det hos Trademax du skal købe det! Et børnebord skal kunne holde til de forskellige faser dit barn gennemgår, og kunne tåle både tuscher, farver og klistermærker. Derfor finder du klassiske børneborde som både er nemme at rengøre og som har meget opbevaringsplads. Med et børneskrivebord har dit barn et børnebord som kan følge barnet og måske kan det til og med følge med når barnet en dag flytter hjemmefra.

Holdbare og praktiske børneborde med opbevaring

Noget af det bedste er at se sit barn sidde helt opslugt af en bog eller et puslespil ved sit børneskrivebord en eftermiddag! Hos os har du finder du et stort udvalg af børneborde som passer til mange forskellige aktiviteter. Med neutrale farver og rene linjer, giver du barnet ro til at fordybe sig, i deres kreative univers. Uanset om det er et puslespil, en tegning eller en perleplade der skal kreeres så har vi bordet der passer. Fordele med vores børneborde.

  • Praktiske

  • Stilrene

  • Holdbare materialer

  • Bord man kan vokse med

  • Indbyder til kreativ leg

  • Kan bruges i alle værelser i hjemmet

Vi har børneborde der kan bruges både til børneværelset og teenageværelset. Alle vores borde indbyder til kreativitet og koncentration. Flere af vores børneskriveborde har ekstra opbevaringsplads, i form af skuffer. Skulle du have brug for endnu mere opbevaring, til tuscher, spil og bøger, kan det altid tilkøbes hos os. Når du skal købe et børnebord til dit barn hos os, vil vi tipse om at at kigge på vores store udvalg af børnemøbler, hos os finder du møbler til at indrette et komplet børneværelse. Vores skriveborde kan justeres og følge sit barn helt op i voksenlivet. Vi har et bredt udvalg, altid til en billig pris.