Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 64 produkter
1
...
3

Når børnene bliver ældre og mere selvstændige, har de også brug for nye møbler på deres værelser. De vil gerne kunne sidde og tegne, skrive eller bruge deres computer, og derfor har de brug for et skrivebord, der er tilpasset til børn. Et børneskrivebord kan være en dekorativ detalje, der får dit barn til at føle sig godt tilpas og være aktiv på sit værelse.

Børneværelset har brug for skriveborde til børnene

  • Hvordan vælger jeg et skrivebord til børn?

    Når du vælger et skrivebord til børn, er det en god idé at se på resten af indretningen på dit barns værelse. Et skrivebord vil påvirke rummets stemning. Har dit barn brug for et større eller mindre skrivebord, og skal der være en hylde?
  • Hvor kan jeg sætte et skrivebord til børn?

    Et skrivebord kan placeres langs en væg i dit barns værelse, men det kan også være fint at stille det foran et vindue. Meget afhænger af, hvordan det skal bruges, og hvorvidt dit barn bruger computeren meget, for så skal du sørge for, at lyset ikke falder ned, så det forstyrrer skærmen. Hvis du har et børneskrivebord med en hylde, skal det stå mod en væg.
  • Kan der være skuffer i mit skrivebord til børn?

    Der findes forskellige modeller af skriveborde til børn, og du skal tænke på, hvordan det skal bruges, når du vælger model. Hvis der er skuffer i skrivebordet, bliver det lettere at holde orden, og dit barns skrivebord bliver et møbel, der kan bruges til mere end bare at sidde og arbejde eller tegne ved.