Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 54 produkter
1
...
3

Er det på tide, at dit barn får sit eget værelse? Så glem ikke at købe et sengebord til børn, som kan placeres ved siden af sengen. Et sengebord betyder, at dit barn kan have alt det, det har brug for i løbet af aftenen eller natten, lige ved hånden. Hvis du vælger et sengebord, der passer til sengen og de andre børnemøbler, bliver det også en del af indretningen af rummet. Lad dit barn være med til at vælge, og det nye sengebord vil blive særligt værdsat.

Sengeborde til børn er en selvfølge på børneværelset

Hvorfor skal jeg købe et sengebord til børn?

Børn kan lide at efterligne voksne, og det kan også gælde for indretningen i børneværelset. Ligesom forældrene har deres natbord, vil børnene også have deres eget. Det kan også være betryggende for dem at have visse ting inden for rækkevidde, hvis de vågner om natten, f.eks. en lampe på sengebordet.

Hvad kan mit barn have på sit sengebord?

Det kan være praktisk at sætte en lampe på barnets sengebord, så barnet nemt kan tænde den, hvis det vågner om natten. Et sengebord med en skuffe er et godt sted at opbevare en bog med godnathistorier, nuttet legetøj eller noget andet, som dit barn gerne vil have lige ved hånden. For et barn, der bærer briller, er natbordet også et perfekt sted at lægge dem lige ved siden af sengen.

Hvordan vælger jeg et sengebord til børn?

Sengeborde til børn fås i mange forskellige former og farver, så de tiltaler både de yngre og de ældre børn. Vælg et sengebord, der passer til resten af stilen på dit barns værelse, eller lad dit barn vælge det sengebord, som det bedst kan lide, fra vores sortiment.