Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 9 av 9 produkter

Er du en kreativ person, der elsker at tegne eller lave tegninger? Så er du sikkert på udkig efter et godt tegnebord til dit arbejde. Et godt tegnebord skal kunne vinkles, så du kan sidde oprejst, men stadig være tæt på dit arbejde. Tegneborde skal have masser af plads på skrivefladen og have passende opbevaringsplads. Tegnebordet skal være en arbejdsplads, og det er vigtigt, at det passer til dig og dine behov. Vi har forskellige modeller i forskellige designs at vælge imellem.

Skab dig et rigtigt kreativt hjørne med et tegnebord

  • Er der højdejusterbare tegneborde?

    Vi har modeller, der kan hæves og sænkes for dem, der nogle gange vælger at stå op og arbejde. Det er godt at kunne variere din arbejdsstilling for at undgå overbelastningsskader. Vi har tegneborde, der kan hæves til normal bænkhøjde og sænkes til skrivebordshøjde.
  • Hvilke materialer er tegnebordene lavet af?

    Vores tegneborde er fremstillet af enten naturtræ eller lakeret MDF. Nogle er lavet udelukkende af træ, som så er ubehandlet, lakeret eller malet. Et tegnebord har en metalbase. Vi har også et tegneborde i junior modeller fremstillet af polypropylen. Vælg et bord, der passer til din øvrige indretning, eller som du er særligt glad for. Hvis du skal have et tegnebord derhjemme, er det måske bedre at have en model, der passer ind i hjemmet.
  • Kan jeg bruge en almindelig stol som tegnebord?

    Ja, det kan du, da de fleste modeller har samme højde som et normalt skrivebord. Nogle kan også justeres for at få den rigtige højde. Mange vælger at bruge en skammel til tegnebordet, da du arbejder over bordpladen.