Lyon Spisebord 150 cm Rund

Vintage Elm

Artikelnummer: 562315
Gør dine valg
Natur/Hvid
+ 0,-
Natur/Hvid
Brun
+ 0,-
Brun
Vælg farvenavn

Mål & Detaljer

Mål
Diameter150 cm
Højde78 cm
Materiale
MaterialeAlm
BenAlm
BehandlingVoksbehandlet
BodpladeVoksbehandlet genbrugs Elm
Antal
Antal siddepladser6 st
Øvrigt
SerieLyon
FarvenavnBrun
Farve
Farve ben
FormRund
StilLandlig
StilRustik
UdseendeVintage

Produktbeskrivelse

Lyon er et massivt rundt spisebord i vintage elmetræ med ben i klassisk stil. Bordet er et smukt håndværk med varierende årer i træet og en struktur, der gør hvert eksemplar enestående. Farveforskelle, mindre sprækker og ujævnheder kan forekomme og bidrager til bordets særlige, rustikke udseende.

Border er håndlavet af genvundet træ med en metode, der giver det levende materiale mulighed for at at bevæge sig, i takt med at det aldres. Luftfugtighed og temperaturforandringer gør at træet udvides og trækkes sammen over tid. Små mærker og riller på op til 5-6 mm forekommer naturligt i materialets overflade. De bidrager til bordets unikke karakter og fortæller sin helt egen historie. Mærker og riller kan ligeledes vokse og formindske over tid afhængigt af klimaet. Når bordet går  arv til næste generation, vil det derfor have flere nye eventyr at fortælle om!

En voks pind og en spatel medfølger til at udfylde sprækker og farve mærker, hvis man vil lave egene justeringer af udseendet. Man bør dog tænke på, at møblet er håndlavet af træ, som er op til 200 år gammelt med genuin personlighed og kærlig karakter. Træet er hentet fra bygninger, døre, vinduer og andre møbler fra forgangne tider med mange historier bag sig, som man blot kan drømme om. Hvis man vil ændre disse smukke særtegn, bør det ske med respekt og varsomhed!

Lyon er bordet for dig, der søger noget ægte og ganske særligt.
 
Små mærker og fordybninger på op til 5-6 mm er en naturlig del af håndværket og møblets design. Disse kan blive større eller mindre afhængig af vejret og klimaet indendørs, og skaber patina der gør bordet helt unikt.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket