Praktisk arkivskab

Viser 48 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

På Trademax finder du arkivskabe i forskellige modeller, størrelser og udseende. Et arkivskab er et multifunktionelt opbevaringsmøbel, som kan anvendes mange steder i hjemmet - vælger du til og med et arkivskab med hjul er det nemt at flytte alt efter dine behov. En del af vores arkivskabe er opbevaringsmoduler som kan kombineres med eksempelvis et skrivebord. Kig ind og find din favorit. 

Arkivskabe med mange funktioner

 

Med vores arkivskab får du et lækkert opbevaringsmøbel der er nemt at anpasse til dit hjem. Vores arkivskabe med skuffer tilbyder praktiske opbevaringsløsninger på de fleste af dine opbevaringsproblemer.

Vi mener at et arkivskab med hjul er den optimale løsning både på kontoret, i køkkenet eller på badeværelset. Med et arkivskab på hjul får du et fritstående opbevaringsmøbel som kan anpasses efter dine behov. Et arkivskab i garagen giver dig god plads til dit værktøj eller andet du har brug for at have lige ved hånden, men som stadig har brug for en opbevaringsplads. Et arkivskab er et godt supplement til skrivebordet, eller kommoden hvis du bor på få kvadratmeter det er derfor et møbel der egner sig godt til compact living eller micro living. Hos os har vi arkivskabe i forskellige materialer og med forskellige smarte funktioner, blandt andet med lås hvilket gør det optimalt at bruge det på kontoret. Vores arkivskabe fås i metal, træ og til en pris der er så billig at du slipper for at købe det brugt. Hos os finder du arkivskabe for enhver smag.

 

Enkel og praktisk opbevaring med et arkivskab


Med vores arkivskabe får du en fleksibel opbevaring til dit hjemmekontor. Et arkivskab med skuffer, skaber nemt plads på skrivebordet og holde det fri for papirer og andet der nu kan få plads i en skuffe. Et arkivskab kan desuden placeres under dit skrivebord og det bliver pludselig en pladsbesparende opbevaringsløsning. Hos os finder du arkivskabe i forskellige modeller og størrelser, 3, 4 eller 6 skuffer eller med åbne hylder, hvor du kan få plads til mapper og andet der fylder mere end at det kan ligge i en skuffe. Har du brug for at kunne gemme vigtige papirer eller værdipapirer som ikke må havne i de forkerte hænder er et arkivskab med lås måske løsningen for dig. Med et arkivskab fra os har du mulighed for at indrette både praktisk og pænt. Kombiner gerne dit arkivskab med et af vores skriveborde i samme serie, for et gennemført look i dit hjem. Vi tilbyder møbler og indretning til et komplet hjemmekontor, som eksempelvis behagelige kontorstole og skrivebordsstole, bordlamper, hylder og reoler og meget andet.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Farve
Form
Funktion
Stil
Pris
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne