Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 684 produkter
1
...
29

Populære filtre

Hos Trademax er vi vilde med opbevaringsmøbler og derfor har vi også flere udvalg af flotte møbler til opbevaring. Her på siden finder du vores udvalg af kommoder. En kommode er noget, alle bør have i deres hjem. Ikke nok med, at det er et praktisk opbevaringsmøbel, så kan man også sætte forskelligt nips ovenpå en kommode og på den måde få kommoden til at passe perfekt ind i hjemmet.

Find din nye kommode her

Her på siden finder du et stort udvalg af kommoder, som du kan lade dig friste af. Ydermere finder du også kommoder til gode priser, så du kan finde en billig kommode. Er du på udkig efter en moderne kommode i et spændende design, så kunne Durhamn Kommode med 3 skuffer være noget, der kunne friste dig. Denne kommode er lavet med 3 skuffer i bedste skandinaviske design. Den har en god rummelighed og der er mulighed for at opbevare mange ting i denne kommode. De vinklede ben i valnøddetræ giver kommoden et unikt og elegant look. Med de smukke detaljer vil denne kommode uden tvivl hurtigt blive dit yndlingsmøbel i hjemmet. Er du mere til en kommode i helt klassisk stil, så vil Livia kommode være noget, der falder i din smag. Livia kommode er en helt enkelt hvid kommode med 8 låger. Herved er der rigeligt med opbevaringsmuligheder. Denne kommode vil både kunne passe til soveværelset, hvor du vil kunne have plads til tøj og sengelinned eller andet. Den ville også gøre sig godt i entreen. Du kan også lade dig inspirere af den fine Nepal oval kommode med 6 skuffer. Denne kommode har et helt unikt look, som i den grad vil tilføje kant og karakter til dit hjem. Den er fremstillet af sheshamtræ og designet består af flere lækre detaljer, såsom revner, farveforskelligheder og uligheder, som er med til at skabe et eksklusivt udtryk. Kommoden er overfladebehandlet med voks for at frembringe træets naturlige skønhed. Nepal kommode har ydermere også gode opbevaringsmuligheder med hele 6 skuffer. Med vores store og brede udvalg af kommoder her på siden, gør vi det muligt for dig at finde et opbevaringsmøbel, som falder i din smag, Fælles for alle kommoder her på siden er, at de alle er fremstillet af de bedste materialer og herved får du også et møbel af højeste kvalitet. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere af de mange flotte kommoder. 

Hos Trademax kan du finde alt til din bolig. Mens du finder en ny kommode, kan du samtidig handle sofa til stuen eller du kan gå til vores indretningsside og finde nips og dekorative møbler til hjemmet. Vi har alt til din bolig, så du kan nemt indrette dit drømmehjem med os. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du altid kan finde det, du søger. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af kommoder eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ved bestilling af kommode hos Trademax er du garanteret levering lige til døren til fast lav fragtpris. Bestil din kommode allerede nu og nyd godt af de gode opbevaringsmuligheder i dit hjem.