Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 136 produkter
1
...
6

Populære filtre

En grå kommode er perfekt i entréen, soveværelset eller ethvert andet sted i dit hjem. Det er en diskret farve, der også er blevet meget moderne i den skandinaviske indretningsstil. Du kan kombinere en grå kommode med tapet eller et gulv i grå nuancer for at få en harmonisk enhed. Her hos Trademax kan du nemt bestille din grå kommode online.

Få masser af opbevaring med en grå kommode

Kan jeg have en grå kommode i soveværelset?

Ja, det er meget pænt. Du kan også matche med en sengegavl i grå og med matchende gardiner, tæppe og sengetæppe. Du kan også vælge en helt anden accentfarve til tekstilerne. En grå kommode er perfekt til alt dit undertøj og tilbehør, og den er også fantastisk til at gemme kuglepenne og magasiner væk, så de ikke er synlige. Et velholdt soveværelse med få ting fremme giver fred og ro.

Findes der flere fordele ved en grå kommode?

Ja, og har du en hobby, hvor du for eksempel har meget stof, perler eller garn, er det nemt at organisere det hele i en grå kommode i hobbyrummet med anviste pladser til alle tingene . Det er nemt at lægge alt væk, når du er færdig med din hobby. Så er det også nemt at holde det gemt og pænt, og den grå farve og det organiserede rum giver en følelse af ro i rummet.

Hvad kan jeg ellers bruge en grå kommode til?

Du kan selvfølgelig også have frimærkesamlinger, fotos og andet gemt i skufferne i en grå kommode, så intet ligger fremme og ser rodet ud. På børneværelset kan du opbevare udstoppede dyr og tøj i en grå kommode. I entréen bliver en grå kommode et perfekt blikfang, især med en vase med blomster eller et stort ornament på toppen. Skufferne giver dig perfekt opbevaring til hatte, tørklæder og handsker, som du ikke vil have foran dig.