Sort kommode

165 stk produkter
Kampagne
  • Sort
2128766(5).jpg
Hvis du leder efter en sort kommode, kan du finde den hos Trademax, uanset om den skal være i sort bedse, sort lak, sort højglans eller sortmalet træ. Her finder du et stort udvalg af sorte kommoder i klassisk stil, retro og moderne design til billige priser. En kommode i sort farve er et trendy og stilsikkert valg, der passer til de fleste nordiske hjem og som kan kombineres med de fleste andre stilarter og kulører.

Flotte kommoder i sort farve

Hvis du vil indrette dit hjem stilrent, moderne og sobert, er sorte kommoder og møbler et godt valg. Den sorte farve er både tidløs og trendy samt meget let at kombinere med øvrige indretning og andre kulører

Sorte kommoder i forskellige designs

En klassisk kommode med svungne linjer står flot i blank sort bejdse eller lak. Vælg en skænk eller vitrine i samme stil, for at skabe et sammenhængende og lækkert miljø. Hvis du er mere til moderne design kan du på Trademax.dk købe mange forskellige kommoder med et rent og minimalistisk design med lige linjer, som er lette at indrette med.

Sort er ikke kun sort

Der findes mange forskellige varianter og kombination af sort farve. Hvis du er ude efter et moderne, nærmest futuristik design, kan du få kommoder i sort højglans. For at give hjemmet et sobert og afslappet udtryk kan du vælge en kommode i sort, mat lak eller sort maling. Til dig der søger noget eksklusivt og ganske særligt kan en kommode i sort bejdse eller lasur være et alternativ. Med bejdse og lasur kan det underliggende materiale, f.eks. eg, ses gennem farven og du får dermed en flot sort overflade med unik og elegant træstruktur. Uanset hvad du er ude efter, kan du med sikkerhed finde dine nye sorte kommoder på Trademax.dk med hurtig levering til en fordelagtig pris.
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Opbevaringstype
Förvaring
Justerbar højde
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve (1)
Materialetype
Form
Belysning
Placering
Funktion
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne