Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 79 produkter
1
...
4

Populære filtre

Hos os på Trademax finder du arkivskabe i forskellige modeller, størrelser og stile. Et arkivskab er et multifunktionelt opbevaringsmøbel som kan bruges i alle rum i dit hjem, og med et arkivskab på hjul behøver du aldrig være urolig for at det skal stå i vejen. Hiv det frem og stil det væk efter dine behov og ønsker, og opbevar ting sikker i et arkivskab som kan låses. En del af vores arkivskabe er opbevaringsmoduler som kan kombineres med eksempelvis et matchende skrivebord. Velkommen ind og find dine favoritter!

 

Mobil opbevaring med mange funktioner

Med vores arkivskabe får du smuk opbevaring som kan tilpasses til lige præcis dit hjem. Vores arkivskabe tilbyder praktisk opbevaring for de fleste opbevaringsproblem. Vi er overbeviste om at et arkivskab på hjul vil give dig effektiv opbevaring på både hjemmekontoret, som på badeværelset eller i køkkenet. Med et arkivskab på hjul får du et fritstående opbevaringsmøbel med mobil opbevaring som kan tilpasses efter dine behov. Et arkivskab i garagen giver dig masser af opbevaring til værktøj og andet du vil have i nærheden, ligesom det er et perfekt komplement til skrivebordet. Et arkivskab kan desuden også bruges som kommode, perfekt alternativ til dig der bor småt. I vores sortiment finder du alt fra et klassisk arkivskab i træ som eg, bøg og ahorn, til stilrene arkivskabe i hvid og sort lak samt rigtigt farve skrigende. Her finder du et arkivskab til alle smage og behov!

Smidig og praktisk opbevaring med arkivskab til skrivebord

Med vores arkivskabe får du fleksibel opbevaring til hjemmekontoret. Skab plads til dine ting i et arkivskab med skuffer så bliver skrivebordet mindre rodet og du kan i stedet bruge arbejdspladsen til det den faktisk er beregnet til. Et arkivskab kan stilles under skrivebordet som pladsbesparende opbevaring, eller ved siden af skrivebordet for at både give ekstra arbejdsplads og smart opbevaring. Hos os finder du skrivebords arkivskabe i forskellige modeller og størrelser, alt fra arkivskabe med 3, 4 eller 6 skuffer til arkivskabe med både skuffer og åben opbevaring hvor du kan samle mapper og andre høje ting. Til dig der vil kunne gemme vigtige papirer og værdipapirer væk som ikke skal havne i de forkerte hænder, er et arkivskab med lås det perfekte valg. Vi hjælper dig med at indrette hjemmekontoret smart og smukt! Kombinere gerne dit arkivskab med et skrivebord fra samme serie for et ensartet look. Vi tilbyder møbler og indretning til et komplet hjemmekontor, som eksempelvis kontorstole og skrivebordsstole, skrivebordslamper, bogreoler og meget mere.