Kister og Sengekister i mange designs

Viser 76 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Her finder du et udvalg af opbevaringskister til både store og små opbevaringsbehov. Vores opbevaringskister er perfekte at have i éntreen, i stuen eller i soveværelset. Uanset hvor du placerer din opbevaringskiste kan den enkelt opfylde dine behov for opbevaring på smukkeste vis. Med vores opbevaringskister og sengekister får du et kreativt opbevaringsmøbel i et smukt design og kvalitet som overstiger prisen. Kig ind og bestil dine favoritter.

 

Hold hjemmet rydeligt med en opbevaringskiste

En opbevaringskiste er et fantastisk møbel i alle hjemmets rum. Den giver dig godt med opbevaringsplads til alt fra puder og tæpper, til værktøj, legetøj, tøj eller andet du har brug for at gå gemt af vejen, men samtidig have nem adgang til. Med en opbevaringskiste er det nemmere at holde orden på dine ting samtidig med at du beskytter dem mod snavs og støv. Derudover kan man bruge låget til at placere en smuk indretningsdetalje eller som aflastningsbord til eksempelvis en hyggelig lampe. Vælger du en opbevaringskiste i træ med en robust træ konstruktion kan den også bruges som en ekstra siddeplads, perfekt når du skal tage sko af og på. Er du ude efter et praktisk og multifunktionelt opbevaringsmøbel til éntreen så kan vi anbefale at du tjekker vores udvalg af siddemøbler med opbevaring ud. Hos os finder du også et udvalg af opbevaringskister til børn og andre opbevaringsløsninger til børneværelset.

Sengekister når du har brug for ekstra opbevaring i soveværelset.

Sengekister er perfekt til dig der er ude efter lækker og praktisk opbevaringsplads i soveværelset. En sengekiste kan med fordel placeres ved sengens fodende, men den passer også rigtig fint op mod en væg. Den kan med fordel bruges til at opbevare sengetæpper, og pyntepuder i nar de ikke er i brug, eller hvorfor ikke til ekstra dyner som enkelt kan tages frem, når du har overnattende gæster. Hos os finder du et bredt udvalg af sengekister i forskellige størrelser, design og materialer. Vælg den sengekiste der passer bedst til dine behov og indretningsstil.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Stil
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne