Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 1 av 1 produkter

Når du har brug for en midlertidig soveplads til en overnattende gæst, er det praktisk med en gæsteseng, der kan foldes sammen. Du kan hurtigt tage den foldbare seng frem, når du har brug for den. Se vores udvalg af foldbare senge i forskellige modeller, lige fra en simpel feltseng til mere robuste gæstesenge. Med en foldbar seng fra Trademax har du altid en ekstra seng tæt ved hånden.

En ekstra soveplads kan nemt arrangeres med en foldbar seng

Hvornår kan jeg have brug for en foldbar seng?

En foldbar seng er praktisk, når du mangler en seng til en person, der skal overnatte hos dig. Det kan også være passende med en foldbar seng i en lille lejlighed. En almindelig seng kan måske optage for meget plads i løbet af dagen. Du kan opbevare den sammenfoldede seng i et skab eller langs en væg, når den ikke er i brug.

Hvad er fordelene ved en foldbar seng?

En fordel ved en seng, der kan foldes sammen, er, at du hurtigt kan arrangere en soveplads efter behov. Når sengen er foldet sammen, tager den kun lidt plads, og den kan opbevares i f.eks. et skab eller i en kælder. Når det er tid til at arrangere en soveplads, kan du placere en foldbar seng, hvor du ønsker det. Det kan være i et hjørne eller mod en væg. Du kan også placere sengen midt på gulvet, hvis der er mest plads der.

Er madrassen inkluderet i en foldbar seng?

Det afhænger af, hvilken foldbar seng du køber. Hvis madrassen ikke er inkluderet i den foldbare seng, kan du supplere med en passende madras fra os på Trademax. Vi har flere komfortable madrasser, du kan vælge imellem.