Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Gæsteseng & ekstraseng

53 stk produkter
Sengeskab
Sengeskab
Sammenklappelig seng
Sammenklappelig seng
Udtrækkelig seng
Udtrækkelig seng
Campingseng & teltseng
Campingseng & teltseng
Viser 24 av 53 produkter
1
...
3

Hvis du ønsker en ekstra seng for at kunne invitere gæster eller familie til at overnatte, men ikke har så meget plads, er der gode løsninger. Du behøver ikke at have din gæsteseng stående fremme, du kan folde den sammen og bruge den som et skab eller en garderobe, når den ikke bruges.

Hav en ekstra seng klar til, når du får en velkommen gæst

  • Hvor kan jeg stille min ekstraseng?

    Når du vælger en ekstra seng, der kan foldes sammen, øges mulighederne for at finde en god plads til din gæsteseng. Du kan placere den mod væggen i din stue, dit soveværelse eller dit hobbyrum og nemt folde den ned, når du har brug for det. Det eneste, du skal tænke på, er at finde plads til at folde din ekstra seng ud.
  • Er min gæsteseng komfortabel?

    For at få dine gæster til at føle sig velkomne er en ekstra seng lige så komfortabel som en almindelig seng, når den er foldet ud. Sengen har en blød og behagelig madras og er bred nok til at være behagelig at sove på. Hvis du har brug for mere end en ekstra seng, kan du vælge en dobbeltseng, der er lige så nem at folde ud og har samme komfort.
  • Hvornår kan jeg bruge min ekstraseng?

    Det er rart at kunne invitere gæster på besøg, selvom man ikke har så meget plads. Med en ekstra seng, der ligner et skab eller en reol, påvirker du ikke rummets karakter, men har stadig mulighed for at tilbyde en komfortabel gæsteseng. Når det er tid til at bruge din ekstra seng, skal du blot folde den ud med et enkelt greb, og så har du plads til gæster.