Praktiske sengeskabe for alle hjem!

159 stk produkter
657131(3).jpg
Kampagne

På Trademax finder du et bredt udbud af sengeskabe i forskellige størrelser, farver, og design. Vi har både liggende og stående sengeskabe i forskellige mål, så du har mulighed for at vælge det helt rigtige møbel for dig. Hos os kan du også finde passende beslag til dit sengeskab. Vores sengeskabe er af høj kvalitet og god komfort der giver dig en god nats søvn. Desuden opbevares din seng med stil i et sengeskab der både er en flot vægdekoration, og en praktisk ekstra seng. Hos Trademax finder du prisværdige sengeskabe online!

Hvorfor skal jeg vælge et sengeskab?

Et sengeskab er den perfekte løsning for pladser du også vil bruge til andet, men som ved behov hurtigt kan blive til et soveværelse. Måske har du en lille lejlighed, eller et værelse hvor du skal bruge plads om dagen, og senere hurtigt kan folde sengen uge om aftenen? Eller har du måske et gæsteværelse som du også vil bruge som kontor uden en seng det fylder? Så er et sengeskab lige det du leder efter!

 

Byg dit eget sengeskab?

Går du i tankerne om at bygge dit eget sengeskab? Lave en tegning, købe materiale, og selv montere det lige som du har løst? Selvfølgelig kan kan man gøre det, at være kreativ og at skabe noget selv er altid sjovt. Men at bygge noget fra bunden er både tidskrævende og en prøve for tålmodigheden. Desuden er det vigtigt at dit sengeskab holder en høj kvalitet og en god komfort for at kunne give andre en god nats søvn. Det byggeprojekt som til at starte med virkede spændende , viser sig måske at være mere arbejde end hvad du havde regnet med. Derfor har vi nøje udvalgt en mængde forskellige sengeskabe af høj kvalitet og god komfort for at du skal kunne finde et sengeskab der passer lige præcis dig og dine behov. Hvorfor gøre det besværligt når du kan købe et billigt og smukt sengeskab hos Trademax? Men hvis du er handy, kan du bygge sengeskabet ind i væggen, så du får endnu mere nytte af resten af værelset. Hos os finder du vertikale og horisontale sengeskabe i hvidt træ og egetræ, i 90 cm, 120 cm, og 140 cm. Bestil dit sengeskab fra Trademax i dag!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Sengemål
Antal sovepladser (Stk.)
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne