Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Praktiske sengeskabe for alle hjem!

48 stk produkter
Viser 24 av 48 produkter
12

På Trademax finder du et bredt udbud af sengeskabe i forskellige størrelser, farver, og design. Vi har både liggende og stående sengeskabe i forskellige mål, så du har mulighed for at vælge det helt rigtige møbel for dig. Hos os kan du også finde passende beslag til dit sengeskab. Vores sengeskabe er af høj kvalitet og god komfort der giver dig en god nats søvn. Desuden opbevares din seng med stil i et sengeskab der både er en flot vægdekoration, og en praktisk ekstra seng. Hos Trademax finder du prisværdige sengeskabe online!

Hvorfor skal jeg vælge et sengeskab?

  • Tænker du på at bygge din egen skabsseng?

    Tegner du en plan, køber materialer og skærer det op, som du vil have det? Selvfølgelig kan du det, det er altid lige sjovt at være kreativ og skabe noget. Men det er både tidskrævende og tålmodighedskrævende at bygge noget helt fra bunden. Desuden er det vigtigt, at din skabsseng er af høj kvalitet og komfort for at give dig en god nattesøvn. Det byggeprojekt, der i første omgang virkede spændende, kan vise sig at være meget mere arbejde, end du havde forestillet dig. Derfor har vi nøje udvalgt en række komfortable skabssenge af høj kvalitet, så du kan finde en, der passer til dig og dine behov. Hvorfor bekymre sig, når du kan købe et billig og stilfuld skabsseng hos Trademax? Hvis du er handy, kan du bygge en færdig skabsseng ind i væggen, så du kan få mest muligt ud af pladsen i rummet. Vi har skabssenge i forskellige designs, både stående og liggende i 90 cm, 120 cm og 140 cm. Bestil en skabsseng fra Trademax i dag!
  • Hvad er fordelene ved en skabsseng?

    Med en skabsseng sparer du plads i det lille hjem. Måske har du brug for et gæsteværelse, men har ikke så meget ekstra plads, så kan en skabsseng i et andet rum være en god løsning til f.eks. at lave et kombineret kontor og gæsteværelse.
  • Hvilke størrelser af skabssenge har Trademax?

    På Trademax kan du finde skabssenge i mange forskellige størrelser, fra enkeltseng, til halvandenmands-seng til dobbeltseng. Med andre ord i senge størrelserne 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm og 180x200 cm. Du kan også vælge mellem stående og liggende skabssenge.