Praktiske sengeskabe for alle hjem!

46 stk produkter
Kampagne
657136(3).jpg

På Trademax finder du et bredt udbud af sengeskabe i forskellige størrelser, farver, og design. Vi har både liggende og stående sengeskabe i forskellige mål, så du har mulighed for at vælge det helt rigtige møbel for dig. Hos os kan du også finde passende beslag til dit sengeskab. Vores sengeskabe er af høj kvalitet og god komfort der giver dig en god nats søvn. Desuden opbevares din seng med stil i et sengeskab der både er en flot vægdekoration, og en praktisk ekstra seng. Hos Trademax finder du prisværdige sengeskabe online!

Hvorfor skal jeg vælge et sengeskab?

Et sengeskab er den perfekte løsning for pladser du også vil bruge til andet, men som ved behov hurtigt kan blive til et soveværelse. Måske har du en lille lejlighed, eller et værelse hvor du skal bruge plads om dagen, og senere hurtigt kan folde sengen uge om aftenen? Eller har du måske et gæsteværelse som du også vil bruge som kontor uden en seng det fylder? Så er et sengeskab lige det du leder efter!

En skabsseng er den perfekte løsning til rum, som du ønsker at kunne bruge til andre formål, men som hurtigt kan omdannes til soveværelse, hvis det er nødvendigt. Måske har du en lille lejlighed eller et lille værelse, hvor du har brug for at bruge pladsen i løbet af dagen og derefter nemt kan folde sengen ud om natten? Eller har du et gæsteværelse, som du også gerne vil kunne bruge som kontor uden at have en seng, der bruger plads? Så er en skabsseng den løsning, du leder efter!

Tænker du på at bygge din egen skabsseng?

Tegner du en plan, køber materialer og skærer det op, som du vil have det? Selvfølgelig kan du det, det er altid lige sjovt at være kreativ og skabe noget. Men det er både tidskrævende og tålmodighedskrævende at bygge noget helt fra bunden. Desuden er det vigtigt, at din skabsseng er af høj kvalitet og komfort for at give dig en god nattesøvn. Det byggeprojekt, der i første omgang virkede spændende, kan vise sig at være meget mere arbejde, end du havde forestillet dig. Derfor har vi nøje udvalgt en række komfortable skabssenge af høj kvalitet, så du kan finde en, der passer til dig og dine behov. Hvorfor bekymre sig, når du kan købe et billig og stilfuld skabsseng hos Trademax? Hvis du er handy, kan du bygge en færdig skabsseng ind i væggen, så du kan få mest muligt ud af pladsen i rummet. Vi har skabssenge i forskellige designs, både stående og liggende i 90 cm, 120 cm og 140 cm. Bestil en skabsseng fra Trademax i dag!

Hvad er fordelene ved en skabsseng?

Med en skabsseng sparer du plads i det lille hjem. Måske har du brug for et gæsteværelse, men har ikke så meget ekstra plads, så kan en skabsseng i et andet rum være en god løsning til f.eks. at lave et kombineret kontor og gæsteværelse.

Hvilke størrelser af skabssenge har Trademax?

På Trademax kan du finde skabssenge i mange forskellige størrelser, fra enkeltseng, til halvandenmands-seng til dobbeltseng. Med andre ord i senge størrelserne 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm og 180x200 cm. Du kan også vælge mellem stående og liggende skabssenge.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne