Loftseng

7 stk produkter
Kampagne
564946(1).jpg

En loftseng er det ultimative valg for dem, der ønsker en sjov og praktisk løsning på deres børneværelse. Det giver rummet mere liv. Under loftsengen kan du nemt indrette ekstra opbevaringsplads, et lille skrivebord eller skabe et hyggeligt hjørne, afhængigt af højden på loftsengen.

Er det tid til en loftseng på børneværelset?

Hvad er den maksimale vægt for en loftseng?

Det er individuelt for hver seng. En loftseng, der er beregnet til børn, anbefales dog ikke at blive brugt af en voksen person i længere tid. Det er bedre at bruge en loftseng, der er tilpasset en voksen til et sådant formål. Du kan naturligvis med forsigtighed opholde dig i loftsengen sammen med dit barn, når det er tid til at læse godnathistorier.

Hvornår kan mit barn begynde at sove i en højseng?

Det er selvfølgelig svært for dit barn at gå direkte fra tremmesengen til at sove i større højde og klatre på en stige. Du kan starte med at putte dit barn under loftsengen og derefter gradvist træne dit lille barn i at klatre op ad stigen i en alder af to til tre år. Nogle af loftsengene er udstyret med en rutsjebane. Dette kan gøre det lettere for dit barn at komme sikkert ned fra sengen.

Hvad følger med, når jeg køber en loftseng?

Du kan finde flere oplysninger om, hvad der er inkluderet, når du køber en loftseng, under fanen ""Specifikationer"". Normalt medfølger der ikke en madras, når du køber en loftseng, men du kan sagtens købe en madras, der passer til. Hvis du har andre specifikke spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Sengemål
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne