Chesterfield hjørnesofa

1 stk produkter
609756(7).jpg

Chesterfield sofaen har et unikt udseende med sine afrundede armlæn i samme højde som ryglænet og det livlige knappe design. Den klassiske chesterfield sofa er traditionelt klædt i læder, men for dem, der ikke er så begejstrede for følelsen af læder, er der andre muligheder at vælge imellem. Med en hjørnesofa får du dobbelt så meget ud af rummet.

Gå efter noget klassisk og rummeligt med en Chesterfield hjørnesofa

Hvorfor skal jeg vælge en Chesterfield hjørnesofa?

En Chesterfield sofa tilføjer altid en klassisk og luksuriøs fornemmelse. Det giver klasse til ethvert rum og passer lige så godt ind i moderne og stilfulde omgivelser som i gamle tiders karakterfulde rum. En hjørnesofa tilfører hele rummet karakter og harmoni på samme tid. Med en hjørnesofa kan du nemt få plads til mange personer, uden at rummet føles mindre.

Er det nemt at rengøre min Chesterfield hjørnesofa?

Absolut. Hvis du skulle komme til at spilde noget, er det nemt at redde det. En Chesterfield hjørnesofa, uanset materiale, rengøres bedst med vand og en blød klud. Men du kan tilsætte en mild blanding af rengøringsmiddel, hvis pletten ikke forsvinder efter rengøring med vand. Husk ikke at gnide, men at duppe.

Velour eller kunstlæder til min Chesterfield hjørnesofa?

Meget afhænger af, hvad du kan lide og ikke kan lide ved materialerne. Men det er værd at overveje, hvordan sofaen skal bruges, før du køber din Chesterfield hjørnesofa. Hvis du har børn eller kæledyr, er det altid en god idé at bruge holdbare materialer. Både velour og kunstlæder har disse kvaliteter. Men for dem, der nemt spilder, er kunstlæder stort set vedligeholdelsesfrit og nemt at rengøre.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)