Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Pejsesæt

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Den bedste pleje af din pejs og brændeovn kræver de rigtige værktøjer. Med en redskabsholder har du alle dine redskaber til pejsen samlet på ét sted. Trademax tilbyder redskabsholdere i flere forskellige stilarter. Vælg mellem pejse redskabsholdere, pejse gafler og andre pejse værktøjer, der gør det nemt og bekvemt at vedligeholde din brændeovn, pejs og kakkelovn.

Nem vedligeholdelse af pejsen med brændestativer

Hvorfor har jeg brug for en pejse redskabsholder?

En pejse redskabsholder med pejseværktøj er ikke kun til opbevaring af dit værktøj til vedligeholdelse af din pejs og til at flytte brænde. Det er også en stilfuld indretningsdetalje, der supplerer din pejs og brændeovn. Tænk over, hvilke brandredskaber du har brug for, og vælg et pejsesæt eller en pejse redskabsholder, der passer til dine behov. Der findes også løse pejse redskaber, hvis du ønsker at supplere eller blot har brug for et specifikt redskab.

Hvor er det bedste sted at placere en pejse redskabsholder?

Det er en god idé at placere dine redskaber til pejsen i nærheden af din brændeovn eller pejs. Ved at gøre værktøjet så let tilgængeligt som muligt er det meget mere sikkert at bruge brændeovnen.