Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 5 av 5 produkter

Mange bække små gør en stor å, og det samme gælder for mønter og andre ting, som du ønsker at gemme. Hvis du jævnligt lægger det, du sparer op, i en sparebøsse eller en klassisk sparebøsse, bliver den til sidst fyldt op, og du kan gøre noget sjovt med det, du har samlet op. Det behøver ikke nødvendigvis at være mønter, også sten eller kapsler er fine.

Lær børn at spare op med en sparegris

  • Hvorfor skal jeg have en sparegris?

    Når man begynder at spare op i en sparegris, er det som at se tilbage på fortiden. Noget, der syntes så ubetydeligt, får en ny værdi, når det bliver til en samling. Uanset om du beslutter dig for at gemme kapsler, der ikke længere fremstilles, sten fra forskellige helligdage eller mærkelige mønter, vil det være sjovt at se din samling vokse.
  • Hvor kan jeg opbevare min sparegris?

    En sparegris skal være udstillet, så man husker at lægge det, man samler ind, ned. Du kan hænge den op på væggen eller stille den på en hylde eller et bord, afhængigt af hvilken model af sparebøsse du har valgt. Den klassiske sparegris kan placeres på en kommode, hvor familiemedlemmer kan lægge en mønt i.
  • Hvordan tømmer jeg min sparegris?

    En sparegris bør ikke være let at tømme, men hvis du har besluttet dig for at spare op, vil du sandsynligvis ikke tømme den, før den er fuld. Moderne sparebøsser er nemme at tømme, og du kan se, hvor meget du har sparet op. En klassisk sparegris skulle derimod tømmes i banken med en nøgle, og i værste fald skulle den ødelægges.