Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 10 av 10 produkter

Købmandsdisken er et opbevaringsmøbel som kan placeres alle steder i hjemmet, uanset om dit opbevaringsbehov er i køkkenet, stuen, soveværelset, entreen eller børneværelset. Det findes ikke mange opbevaringsmøbler der kan rumme så meget på en så let tilgængelig måde som en købmandsdisk kan. Med de mange skuffer i forskellige størrelser som købmandsdisken indeholder, får man et meget velstruktureret opbevaringsmøbel. Køb en stor og praktisk købmandsdisk med et charmerende udtryk. Hos Trademax.dk finder du et bredt udvalg af købmandsdiske i forskellige farver, modeller og materialer. Kig ind og find din favorit.

Købmandsdisk - Et tidløst og flot opbevaringsmøbel

Som navnet antyder brugte man i mange år købmandsdiske hos købmænd og i butikker. I dag er de et populært møbel i hjemmet - netop fordi de på fineste måde kombinerer opbevaring og aflastningsbord. Købmandsdisken’s små skuffer gør det nemt at organisere, alt fra vigtige papirer eller børnenes legetøj. Købmandsdisken forbindes ofte med en lidt gammeldags eller landlig indretningsstil, men hos os finder du også købmandsdiske i mere moderne design. Vi har mange forskellige valgmuligheder når det kommer til farve, model og materiale. Hos os kan du vælge din købmandsdisk i både eg og fyrretræ, men også farvelakeret i hvid og sort.

Købmandsdisken passer ind i alle rum

 

Takket være sit enkle design kan købmandsdisken bruges i mange forskellige værelser i din bolig. Men hvor og hvordan kan man præcis bruge den? Vi har lavet en lille liste med forslag til hvordan du får mest ud af din købmandsdisk.

Køkkenet -  Køkkenet er et af de rum i boligen der kræver mest opbevaringsplads og derfor er købmandsdisken et oplagt valg. Opbevar alle tænkelige køkkenredskaber og køkkentilbehør i din købmandsdisk.

Stuen - har du behov for ekstra opbevaring i stuen er en købmandsdisk et smart og pladsbesparende møbel. Udover at bruge den til opbevaring giver overfladen også mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære med små indretningsdetaljer. En købmandsdisk kan også bruges som tv-bord, med gode muligheder for at opbevare både dvd film og cd’er.

Soveværelset - Man skal ikke undervurdere købmandsdiskens funktion - heller ikke i  soveværelset. Her mangler man ofte opbevaringsplads og købmandsdisken kan med sine små skuffer være et rigtig godt alternativ til en kommode

Entréen - Formentlig er entréen det rum i din bolig hvor det er sværest at få styr på rodet. Med en købmandsdisk kan du nemt opbevare både vanter, huer, træningstøj og meget andet.

Børneværelset - Legetøj, tøj og meget mere - i børneværelset er der et stort behov for praktiske opbevaringsløsninger. I en købmandsdisk får du både små og store skuffer, så der er gode muligheder for at organisere det kaos, der nemt opstår på et børneværelse.

Værd at vide når man skal købe en købmandsdisk

Herunder har vi lavet en liste over praktiske ting man bør tage stilling til inden du vælger hvilken købmandsdisk som passer bedst ind i din bolig..

  • Opbevaringsbehov - Hvor skal din købmandsdisk stå og hvor stort et opbevaringsbehov skal den opfylde, det er nogle af de tanker, du med fordel kan gøre dig inden du vælger. Skal det være en lille eller en stor købmandsdisk. Vi har et stort udvalg af købmandsdiske og du kan vælge mellem store og små skuffer eller en med både store og små skuffer.

  • Hvilker materiale passer til dine behov? Alt efter hvilket materiale du vælger er det værd at tænke på hvor meget vedligeholdelse materialet kræver. Ubehandlet træ er ofte smukt men også meget følsomt over for pletter og skrammer. En købmandsdisk i lakeret træ kan være et praktisk valg, hvis du ønsker en købmandsdisk, som ikke er så følsom.

  • Design? - Hvilken indretnings stil har du ? En købmandsdisk passer ind i de fleste hjem og der er et væld af muligheder hvad gælder både design, farve og materiale. Købmandsdisken passer ind i de fleste hjem, så uanset om du er til den landlige eller den moderne stil, så har vi en købmandsdisk som passer i din smag.