Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 236 produkter
1
...
10

 • Hvilke træningsudstyr kan jeg købe på Trademax?

  Hos os på Trademax finder du et stort udbud af forskellige typer af udstyr til din træning. Di kan træne flere forskellige muskelgrupper med vores træningsudstyr, for eksempel med hjælp af en træningsbænk. Du finder også håndvægte, vægtveste og boksepuder, for at nævne noget af det træningsudstyr vi tilbyder her på Trademax.
 • Hvad skal jeg tænke på når jeg træner med træningsudstyr?

  Hvis du er nybegynder eller ude af form kan det være en god idé at tage det stille og roligt til at starte med. Start stille op og mærk efter hvad kroppen kan klare. For eksempel kan du vælge at bruge nogle af vores håndvægte med en lavere vægt.
 • Hvilke udstyr skal jeg købe for at træne arme?

  Hvis du har brug for at træne din styrke i armene kan håndvægte eller en vægtstang være et godt sted at starte. Derudover tilbyder vi også chins stænger her hos os på Trademax, hvor armene også får en ordentlig omgang. Hos os finder du præcis samme udbud af træningsudstyr som du benytter dig af når du er i fitnesscenteret. Ved at købe træningsudstyr hos os kan du nemt udføre din træning der hjemme.
 • Kan jeg købe tilbehør til træningsudstyr hos jer?

  Ja, det kan du. Vi tilbyder flere forskellige slags tilbehør til træningsudstyr. Hvis du har flere håndvægte liggende hjemme kan for eksempel vores håndvægtstativ være en godt sted at sætte dem. Du finder også andre tilbehør til træningsudstyr hos os på Trademax, så du får en så effektiv træning som muligt.