Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 38 produkter
12

  • Hvilken træningsmaskine passer mig som senior?

    De fleste træningsmaskiner passer også seniorer, men er du usikker bør du spørge din læge til råds. Svækkende balance eller problemer med knæ og led er normalt når man bliver ældre og der fås træningsmaskiner der er mere passende. Motionscykler tilbyder skånsom træning. Der fås desuden liggende motionscykler, der giver ryggen støtte og er nemmere at stige af og på. Hvis du ikke har særlig meget plads kan en pedaltræner være en god idé Med den kan du træne både arme og ben. En crosstrainer aktivere hele kroppen under skånsomme forhold.
  • Hvilken træningsmaskine er bedst til konditionstræning?

    Når du vil fokusere på kondition og udholdenhed, fås flere forskellige træningsmaskiner. Det kan være en idé at prøve nogle forskellige for at få en opfatning af hvilken maskine du bedst kan lide. Løbebånd, motionscykel, romaskine, trappemaskine og crosstrainer er alle gode maskiner til konditionstræning. Crosstraineren og romaskinen aktivere hele kroppen i større udstrækning og træner derfor både muskler og kondition.
  • Har Trademax billige træningsmaskiner?

    Det kommer selvfølgelig helt an på hvad du mener er billigt, men heldigvis har vi et stort udbud af træningsmaskiner i forskellige prisklasser. Er du nybegynder vil du måske ikke bruge en formue på en træningsmaskine fær du ved om det er en maskine der passer dig. Så kan du købe et løbebånd, en crosstrainer eller en anden træningsmaskine relativt billigt. Trappemaskinen er en effektiv træningsmaskine der kan købes i forskellige prisklasser fra omkring 1000 kroner og op